Meniu principal

“Specialiştii”: Roto Object Business – consultanţă pentru proiectele de faţade cu soluţii speciale de feronerie la BAU 2019

Roto_Object_Business

Faţadele din sticlă şi aluminiu joaca un rol important în multe stiluri ale arhitecturii contemporane. Indiferent de aspect, detalii tehnice şi funcţionalitate – “specialiştii” de la Roto Object Business sprijină proiectele de faţade cu soluţii speciale de feronerie pentru ferestre şi uşi de balcon.
Aceştia consiliază arhitecţii, proiectanţii de faţade şi producătorii de ferestre în proiectarea şi dezvoltarea proiectelor de construcţii. Dacă este necesar, “specialiştii” dezvoltă şi testează noile soluţii de feronerie pentru proiectele speciale.

Pentru a finaliza proiectarea faţadelor şi pentru a pregăti rapid ofertele, arhitecţii, proiectanţii de faţade sau producătorii de ferestre au nevoie, încă de la începutul proiectului, de informaţii tehnice concrete despre funcţionalitatea soluţiilor planificate pentru ferestre.
De aceea, experţii de la Roto Object Business se asigură că orice solicitare să fie redirecţionată către persoana de contact, cât mai repede posibil. Pentru aceasta, ei colaborează cu specialişti cu experienţă în domeniu, începând de la furnizori de sisteme până la constructori de faţade.

Vizualizarea conceptelor utilizând prototipuri
Vizualizarea soluţiei de feronerie cu ajutorul unui prototip simplifică şi accelerează procesul de proiectare, pentru produsul care este ulterior introdus în producţia de serie. Astfel, specialiştii de la Roto Object Business realizează mostre pentru componentele standard şi speciale într-un timp scurt, cu ajutorul tipăririi 3D. Solicitările de culori personalizate pot fi, de asemenea, reproduse în mod realist.
Roto_Prototyp

Testat şi certificat  
La Roto CTI, centrul de testare din Leinfelden, cunoscut ca “Centrul internaţional de tehnologie”, ferestrele şi soluţiile de feronerie sunt testate în conformitate cu standardele naţionale şi internaţionale. Termenele limită pentru testele specifice fiecarui proiect sunt îndeplinite la timp. În final, rezultă deseori o soluţie certificată, pentru care Roto oferă şi extinderi individuale ale garanţiei.
Roto_ITC_International_Technology_Centre

Alături de specialişti
Echipa Roto Object Business oferă componente de înaltă calitate pentru soluţii speciale de feronerie. Gama de servicii Roto Object Business include, printre altele, şi asistenţă în procesul de producţie şi montaj al ferestrei, ca şi adaptarea individuală a fluxului de materiale, în funcţie de necesităţile fiecărui proiect în parte.
roto_bau_2019_specialisti

Documentaţie completă pentru fiecare proiect în parte
Gama de servicii mai include şi documentaţie specifică fiecarui proiect în parte şi servicii post vânzare, după finalizarea proiectului.

De la extinderea echipei Roto Object Business din 2014, specialiştii au oferit consultanţă pentru proiecte de pe toate continentele lumii. “În prezent, Roto poate fi considerat un partener valoros pentru mulţi specialişti în faţade din aluminiu din întreaga lume,” relatează Jordi Nadal, Director Roto Aluvision pentru Europa şi America. “Prin participarea la expoziţia BAU din Munchen, oferim atât clienţilor existenţi cât şi celor noi, o platformă pentru schimbul de idei legate de produse şi detalii tehnice.”

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro