Meniu principal

Somfy Home Keeper: sistem de alarmă pentru casele inteligente

somfy_home_keeper_articol

Somfy propune celor interesați o nouă soluție pentru protectia clădirilor rezidențiale, Home Keeper, un sistem de alarmă de înaltă securitate, simplu de configurat și personalizat, fiind în același timp extrem de ușor de folosit de către orice utilizator.

Home Keeper poate fi echipat cu mai multe accesorii ( senzori interni și externi, camere video, etc.), este conceput pentru a se adapta la orice tip de configurație a casei și poate fi upgradat ulterior cu noi accesorii.

Sistemul este compatibil și cu alte dispozitive Somfy: de exemplu, în caz de intruziune în grădină, sistemul este capabil să închidă jaluzelele și să pornească sirena externă pentru a descuraja tentativele de spargere.

Prin conectarea directă la Somfy Camera Indoor – Outdoor și folosind senzorilor în infraroșu, Home Keeper poate asigura, de asemenea, controlul camerelor video. Sistemul este ușor de gestionat datorită aplicației Somfy Protect, cu ajutorul căreia se poate gestiona de la distanță, prin doar câteva clicuri, securitatea casei.
Prin smartphone, se poate activa sau dezactiva alarma și se pot primi mesaje cu notificări și actualizări privind tot ceea ce se întâmplă în casă. Pentru a activa alarma, se poate utiliza și funcția „Activare inteligentă”.

Home Keeper este proiectat să funcționeze în orice împrejurare, chiar și în caz de vandalism, pană de curent sau în lipsa conexiunii la internet. Apelurile, notificările push și SMS-urile sunt garantate prin intermediul Cloud Somfy chiar și atunci când sistemul nu este conectat.

 

www.somfy.de