Meniu principal

Soluţiile de management hotelier Calirom prezentate la Building Innovation Forum 2017 – Sofia, Bulgaria

calirom_sofia

Cel mai important forum de dezbateri pe teme de inovaţii în domeniul construcţiilor din Bulgaria, Building Innovation Forum 2017, a avut loc la sfârşitul lunii septembrie la Sofia, în Bulgaria.
Una dintre cele mai importante dezbateri, dintr-o serie de 4 dezbateri anuale, a fost Building Innovation Forum: Sports facilities, Schools, hospitals, retail buildings, hotels, o secţiune specială având ca teme majore de discuţii inovaţiile din domeniul clădirilor destinate activităţilor sportive, şcoli, spitale, clădiri de retail şi hoteluri.
Nume importante din domeniu, profesionişti și dezvoltatori  implicaţi în proiecte de investiţii de mari dimensiuni din acest sector au împărtăşit tendinţele din domeniu.
Arhitecţi importanţi, CEO, manageri şi specialişti, dezvoltatori imobiliari dar şi mulţi alţii au fost prezenţi la acest forum pentru a discuta despre noile tendinţe dar şi pentru a afla direcţiile  de dezvoltare în viitor, în acest domeniu.

calirom_sofia_building_innovation_forum_2017

Produsele şi soluţiile pentru clădiri hoteliere moderne Calirom am fost prezentate de partenerii bulgari, firma Novatel, reprezentata de Dl.Velin Lechev, BDM-ul Novatel şi Calirom în Bulgaria, participanţii la dezbaterii manifestând un interes deosebit atât pentru aplicaţia InfoStream  cât şi pentru soluţia Senso Recovery Cloud ( back-up în cloud a datelor din sistemul soft Calirom ).

Participarea Calirom la această manifestare internaţională constituie o etapă nouă din strategia dezvoltării la nivel regional, în acest moment firma clujeană având deja o prezenţă mult mai consistentă pe piaţa din Bulgaria şi din regiune.

 

www.calirom.ro