Meniu principal

Soluții marca Jansen pentru renovarea clădirilor istorice: Jansen ARTE

arte_jansen_bau_2019

Jansen, principalul producător european de sisteme izolate din oțel, a prezentat la BAU 2019 noi dezvoltări ale sistemelor de profile din oțel din seria Jansen Arte, dedicate renovărilor clădirilor istorice de patrimoniu: Jansen Art’15, Jansen Art’System și Janisol Arte 66.

Jansen Art’15 este un sistem de profile din oțel neizolat, care permite realizarea unor spații interioare elegante, pline de lumină, pentru construcții  de lux. Poate fi folosit pentru compartimentări interioare, vitraje fixe și uși. Acest sistem de profile din oțel, deosebit de îngust, are o rezistență statică mare, care permite realizarea unor dimensiuni mari de ferestre cu grosimi minime ale ramelor.

Jansen Art’System este dezvoltat special pentru a răspunde cerințelor specifice renovării clădirilor istorice, unde păstrarea aspectului exterior este deosebit de important. Cu acest sistem se pot construi ferestre cu deschidere interioară și uși de balcon similare cu elementele tradiționale existente. Și clădirile noi pot beneficia de acest sistem inovativ, cu lățimi vizibile foarte mici, care permite suprafețe vitrate mari prinse în rame extrem de subțiri.

Janisol Arte 66, cu profile cu adâncime de 66 mm,  permite utilizarea unor pachete de sticlă termoizolantă cu grosime mai mare, pentru cercevele până la înălțimea de 2300 mm. Tipul de deschidere oscilo-batantă se poate astfel realiza cu aceste rame înguste și pentru clădiri de patrimoniu.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro