Meniu principal

Smart Entrance Aleo sau cum să deschizi o uşă din sticlă cu o simplă atingere

brosca_magnetica_aleo

Noua încuietoare electronică Smart Entrance Aleo face parte din gama de încuietori Touch to open produse de firma germană Baugruppentechnik Pollmeier GmbH, este proiectată special pentru uşile din sticlă şi permite deschiderea unei uși doar printr-o atingere ușoară a unei suprafațe de contact.

Încuietorile Touch to open combină mecanica de înaltă calitate cu sistemele electronice de ultimă generaţie. Prin designul său minimalist, Smart Entrance Aleo conferă ușilor o distincţie deosebită iar datorită faptului că nu mai sunt necesare mânerele clasice, se reduce foarte mult uzura, suprafața păstrându-se impecabilă chiar şi după un timp îndelungat de utilizare.

Modul în care funcționează încuietoarea electronică Smart Entrance Aleo
La închiderea ușii, încuietoarea se comportă ca orice broască magnetică: limba este atrasă de magnetul din contraplaca montată pe toc şi astfel uşa se închide. Prin atingerea uşoară a suprafeţei de contact, limba broaştei este retrasă, acţionată fiind de către un motor electric mai puternic decât magnetul; ulterior ușa poate fi deschisă prin împingere sau tragere.

Bateriile care echipează încuietoarea au o durată de viață de până la 60.000 de cicluri şi asigură o funcţionare normală pentru o perioadă între 3 si 4 ani. Atunci când bateriile sunt aproape descărcate, este emis un sunet de avertizare ( bip dublu la fiecare 5 minute ).
brosca_magnetica_aleo_prezentare

griff_aleo_540

Datorită lipsei oricărui efort pentru a deschide uşa, acest model de încuietoare este recomandat pentru echiparea uşilor folosite de persoanele în vârstă sau de persoanele cu mobilitate redusă. Smart Entrance a fost testată pentru 200.000 de cicluri de închidere conform DIN EN 14846.
griff_aleo_balama

Încuietoarea este disponibilă individual sau se poate livra împreună cu un set de balamale pentru uși, fiind testate şi recomandate pentru uşi din sticlă cu o greutate de până la 60 kg.

Pentru încuietoarea Smart Entrance Aleo nu este disponibil în acest moment un film de prezentare. În schimb, modul de funcţionare având la bază principiul Touch to open se poate vedea urmărind filmul de prezentare al unui alt model de încuietoare Smart Entrance pentru uşile din lemn.

www.smart-entrance.de