Meniu principal

dormakaba: perete mobil cu izolare fonică şi pliere pe verticală model Skyfold Classic

skyfold_dormakaba_front

Skyfold lider mondial în producţia de pereţi mobili cu pliere pe verticală

Compania canadiană Skyfold este lider mondial în producţia pereţilor mobili cu pliere verticală. Din vara anului 2017, Skyfold a fost achiziţionată de dormakaba Group.

Descoperiți familia de produse Skyfold, pereți mobili cu pliere pe verticală, o îmbinare reuşită între designul modern şi performanțele deosebite privind flexibilitatea și izolarea acustică. 

Skyfold® seria Classic

Seria Classic a fost dezvoltată ca un răspuns la provocările întâlnite în ceea ce priveşte configuraţia spaţiilor şi, în special, a pardoselii.
Se recomandă a fi folosită în cadrul proiectelor care presupun spaţii configurabile mai simple ( de la birouri de companii sau săli de clasă ) pâna la spaţii complexe ( săli de spectacol sau săli de conferinţe de mari dimensiuni ).

  • izolare fonică de până la 59 db. Modelul Classic NR oferă reducerea zgomotului cu un coeficient (SAC) de până la 0,65.
  • dimensiuni: lăţime – nelimitată, înălţime maximă – 11 metri

skyfold_classic_tehnic

pereti_skyfold_dormakaba_dr
  • greutate extrem de redusă: de la 34kg/m² în funcţie de model, grad de izolare sau finisaj 
  • finisaje standard sau personalizate: melaminat, furnir lemn sau imitaţie lemn. Pentru modelul Skyfold Classic NR este disponibilă şi varianta folosirii placărilor cu panouri speciale fonoabsorbante

Galerie foto Skyfold Classic

Proiect Francis Crick Institute, Londra – Style Partitions

Francis Crick Institute este unul dintre cele mai performante centre de cercetare în domeniul biomedical, peste 1500 cercetători desfăsurându-şi activitatea într-un complex de 12.500 m², certificat BREEM.
Pentru auditorium-ul în trepte, arhitecţii au optat pentru pereţii mobili Skyfold Classic, singura soluţie viabilă de compartimentare mobilă în situaţia dată, cele 3 sisteme Skyfold Classic fiind complet automaţi, acţionaţi printr-o simplă apăsare de buton şi care asigură o izolare fonică de 49db.
Cele 3 sisteme Skyfold se retrag complet în tavan, nu ocupă absolut nici un spaţiu la nivelul podelei şi sunt complet invizibili.


dormakaba__despreusi_logo_small

 

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
dormakaba Romania SRL
Bucureşti – sector 3
Splaiul Unirii, nr. 243-245
telefon – 021 321 08 82, fax 021 321 40 1
office.ro@dormakaba.com, www.dormakaba.ro

coperta_skyfold
Skyfold – catalog prezentare