Meniu principal

Sistemul GEZE Slimdrive, perfecţiune în doar 7 centimetri

usa_glisanta_automata_geze_slimdrive

Paleta de produse Slimdrive de la GEZE cuprinde sisteme automate pentru uşi rotative şi glisante, inclusiv pentru uşi glisante telescopice şi în arc semicircular precum şi pentru uşile pliante. Înălţimea de montaj extrem de mică de deoar 7 centimetri permite arhitecţilor să monteze aproape invizibil acţionările în faţadă.
Prin seria Slimdrive, GEZE se distinge faţă de ceilalţi producători cu această serie de acţionări care permit arhitecţilor o libertate foarte mare în proiectare şi care le oferă astfel soluţii individuale, în funcţie de fiecare cerinţă.

La Slimdrive SL sistemul puternic de acţionare al uşilor glisante automate are o înălţime de doar 7 cm, ceea ce înseamnă că se poate monta elegant în aproape orice faţadă. Cu Slimdrive SL se pot obţine lăţimi mari de deschidere. Acţionarea dispare în faţadă, iar în locul acesteia apare transparenţa.
usa_glisanta_Geze_Slimdrive_SL_NT

Pe lângă acestea, Slimdrive SL permite şi înălţimi de trecere mai mari şi, la fel ca şi la ceilalţi operatori din gamă, Slimdrive SL-FR pentru căile de evacuare şi ieşirile de urgenţă şi Slimdrive SL-IGG, sistemul asigură şi mai multă transparenţă.
Familia de produse Slimdrive este deschisă şi la echipări ulterioare ale profilelor existente. Cei care le asamblează profită printre altele de un număr redus de profile şi de module cu trecere.
O confecţionare rapidă a deschiderilor conform dorinţelor clientului şi un montaj simplu al componentelor mecanice de acţionare scurtează semnificativ timpul de montaj.

Ca avantaje principale sunt de remarcat:

  • Reducerea la esenţial optimizează tehnica şi aspectul, creează posibilităţi noi în conceperea faţadei şi asigură avantaje economice şi ecologice esenţiale
  • Protejează mediul înconjurător printr-o utilizare economică a materialului şi a energiei
  • Producerea de sisteme în funcţie de dimensiunile cerute
  • Manevrare simplă şi rapidă la montaj şi la prima reglare
  • Diagnoză sigură pentru reparaţii şi întreţinere

Acţionare ireproşabilă – funcţionare perfectă

Pentru a asigura funcţionarea ireporosabilă a operatorului, specialiştii GEZE au avut în vedere mai multe aspecte. Un braţ cu uzură redusă şi un motor de curent continuu cu putere mare acţionează un mecanism foarte silenţios. Transmisia se realizează prin curele dinţate, iar rolele de ghidare sunt montate cu lagăre de precizie. Prin cele 2 x 4 role se distribuie uniform greutatea canatului de uşă pe profilul şinelor de rulare.

geze_slimdrive_dimensiuni_operator

Construcţia sistemului
Slimdrive SL este un sistem de montaj complet modular, conceput doar din aluminiu, şi care constă din profile de montaj, profile de şine de rulare, capac de acoperire şi elemente laterale.

Domeniul de utilizare
Utilizare multiplă: Slimdrive SL este indicat pentru uşi cu unul şi două canaturi, cu canaturi din sticlă securizată, sticlă izolatoare ISO de 22 mm încadrată într-o ramă subţire sau canaturi fără ramă cu feronerie ascunsă (IGG).
Slimdrive SL este un sistem indicat atât pentru uşi de interior cât şi pentru cele de exterior.

Culori
Sistemul de uşi glisante automate Slimdrive SL poate fi livrat în argintiu EV1 dar şi în oricare din culorile RAL.

Montajul
Toate elementele constructive precum şi capacul de acoperire se pot monta din faţă. Datorită profilelor adaptabile, Slimdrive SL este indicat pentru montajul în T, cu stâlpi şi bare transversale, la aproape toate modelele de faţadă precum şi pentru instalarea direct pe perete.

Întreţinerea
Întreţinerea foarte uşoară a sistemelor Slimdrive SL se datorează printre altele şi construcţiei sistemului cu elemente uşor accesibile şi folosind tehnologii complet digitale.

  • Întreţinere comodă datorită pieselor demontabile şi care sunt ţinute într-o poziţie de siguranţă (capac)
  • Reglete externe uşor accesibile, cu canal integrat pentru cablu
  • Reglarea instalaţiei şi diagnosticarea pentru întreţinere se fac complet şi exclusiv prin afişajul de pe display-ul comutatorului de program
  • Motorul, angrenajul şi cureaua dinţată nu necesită întreţinere.

Detalii şi informaţii despre sistemelor Slimdrive SL se pot afla accesând direct site-ul GEZE, click aici

www.geze.ro