Meniu principal

Sistemul de uşi automate FlipFlow de la Record, pentru un nivel maxim de securitate într-o clădire

record_flipflow_twin_record_siatec

Securitatea în orice clădire începe cu ușile automate, fie că ele sunt montate la intrare sau instalate în interiorul ei. În portofoliul de produse Record există câte o soluție pentru fiecare dintre aceste situații. Una dintre ele poartă numele de FlipFlow și oferă un nivel ridicat de securitate pentru o gamă variată de aplicații. 
Sistemul de securitate al ușii automate Record FlipFlow este ușor de utilizat, unic și rezistă unui volum mare de pietoni, fără a periclita accesul controlat.

Siguranță. Fiabilitate. Flux rapid
Cu o tehnologie avansată de detectare și control, integrată cu componente funcționale și fiabile, FlipFlow oferă securitate și siguranță într-o construcție modulară, practică.
Stilul non-intruziv nu împiedică fluxul pietonilor iar design-ul structural este robust și ușor de întreținut. În plus, oferă siguranță și securitate la nivelul dorit, fiind ușor de utilizat și ușor de întreținut.

Versiunea FlipFlow TWIN / TRIPLE este cea care înregistrează cel mai înalt nivel de securitate. Poate face acest lucru utilizând o serie de senzori infraroșii în combinație cu detectarea volumetrică pentru a preveni accesul neautorizat. Sistemul de senzori scanează și interiorul sistemului ușii pentru a detecta prezența obiectelor rămase sau trecute prin coridor.

Caracteristici și performanțe:

  • Barieră eficientă pentru a separa zonele securizate sau chiar nesigure. Folosită drept graniță între zonele de tranziție și cele securizate.
  • Sistem anti-accesare cu caracteristici maxime de securitate. Design compact și transparent, ușor accesibil persoanelor cu dizabilități.
  • Caracteristice opționale: supravegherea spațiului interior pentru a împiedica trecerea obiectelor pe partea securizată și detectarea obiectelor rămase în zona de trecere.
  • Asigură un flux eficient de pietoni (pasageri) într-o singură direcție, împiedicând întoarcerea sau intrarea oricărei persoane neautorizate din partea nesecurizată.

 

Brandul Record este disponibil în România prin Aluterm Group. Record România pune la dispoziţia clienţilor săi cea mai completă gamă de uşi automate. Produsele high-tech sunt concepute pentru a satisface nevoile de automatizare a clădirilor moderne, iar design-ul lor elegant, cu o varietate de opţiuni, este compatibil cu orice stil sau plan de arhitectură.

Detalii şi informaţii suplimentare:
Record Romania – SIATEC, divizie Aluterm Group
telefon – 0372 368 355, e-mail – marketing@aluterm.ro, www.record-romania.com