Meniu principal

Sistemul de feronerie Roto Patio Alversa, o „noua eră” în ceea ce priveşte grupa de produse „Sliding”

roto_patio_alversa

Pe 15 noiembrie 2016, va fi lansat oficial cel mai nou sistem de feronerie pentru uşile culisante, Roto Patio Alversa – feroneria universală pentru minimum de efort la sistemele culisante în plan paralel şi batant-culisante, conceptia, dezvoltarea, producţia şi lansarea întregului program aparţinând în totalitate cunoscutei companii germane.

 

Comunicat de presa
Roto Romania

Roto Patio Alversa: Feronerie universală pentru minimum de efort la sistemele culisante în plan paralel şi batant-culisante

La data de 15 noiembrie 2016, specialistul în tehnologia pentru ferestre şi uşi lansează prin Patio Alversa pe plan mondial, „feroneria universală pentru minimum de efort la sistemele culisante în plan paralel şi batant-culisante”. Dezvoltarea, producţia şi lansarea programului îi aparţin în totalitate.roto_made_in_germany

Sisteme culisante în plan paralel şi batant-culisante: Avantaje în serie pentru clienţi

Cel mai important avantaj pentru clienţi este faptul că această inovatie reduce considerabil costurile de producţie, de depozitare şi de logistică. Acest lucru se obţine prin combinaţia formată din sistem universal de închidere mediană, mâner universal şi sistem modular culisant aplicată la toate cele patru variante puse la dispoziţie. Acest concept de platformă se caracterizează prin sintagma „Minimalist. Universal.”.

O noutate în cadrul branşei este aceea că se utilizează întotdeauna acelaşi sistem de închidere mediană pentru toate variantele. Pentru aceasta sunt disponibile componentele „consacrate deja de milioane de ori” „NT” (PVC, lemn) şi „AL” (aluminiu). Acestea asigură, conform Roto, un proces rapid pe linia de producţie şi nu necesită o modificare a echipamentelor, respectiv montajului. Totodată, reduce considerabil – ca şi întregul sistem – gama de piese şi simplifică procesul de depozitare.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru caracteristica programului, „mâner universal”. Utilizarea seriilor „Line” şi „Swing” cu posibilitatea de livrare în toate culorile standard reduce, de asemenea, cheltuielile administrative printr-un proces simplificat de date coordonatoare. Şi această calitate caracterizează întreaga gamă de produse.

Diverse combinaţii care reduc semnificativ costurile

A treia „caracteristică” de la Patio Alversa este sistemul modular culisant. Acesta îmbină elemente din sortimentul de feronerie „NT”, respectiv „AL”, precum mecanisme şi colţare cu componentele specifice „Patio”, cum ar fi cărucioare, foarfece de culisare şi seturi de şine. Ansamblurile sincronizate şi etapele de lucru individuale permit un montaj simplu şi fără întreruperi. Prin înlocuirea simplă a componentelor individuale în cadrul liniei de producţie, constructorul de ferestre poate schimba rapid între sistemele culisante în plan paralel şi cele batant-culisante, inclusiv cu diferitele funcţii de ventilaţie. Acest lucru include pentru prima dată combinaţia unui sistem culisant în plan paralel cu o ventilaţie batantă.

Comunicatul complet este disponibil aici