Meniu principal

Sistemul COMBILOCK de la Günther Tore

Combilock_Gunther_Tore

Pentru a coordona operaţiunile de andocare în siguranţă, Stertil a dezvoltat un sistem complet automat pentru blocarea camionului in dock. Plecarea prematură sau alunecarea camionului în timp ce acesta este încărcat sau descărcat sunt lucruri care se pot întâmpla oricând.
Datorită panei de blocare de numai 330mm, sistemul standard Combilock se potriveşte pentru toate tipurile si dimensiunile de camioane. La cerere se pot livra pene de blocare de dimensiuni mai mici sau mai mari.

gunther-tore-romania-stertil
Acest lucru face ca Stertil Combilock să fie extrem de versatil. Deoarece întreg sistemul se montează la suprafaţă, exista foarte puţine restricţii pentru amplasarea acestuia. Nu există nici un obstacol în calea de rulare a camionului şi de asemenea nu există contact cu camioanele în mişcare.; doar roţile camionului sunt ghidate printre ghidaje. Partea inferioara a camionului şi punţile camionului răman întotdeauna libere.

 

Avantaje competitive

  • previne plecarea accidentală a camionului din staţia de andocare
  • poziţionarea sistemului de blocare a roţii este complet automată, pe bază de senzori
  • instalare facilă, supraterană
  • se poate monta atât la sistemele noi cât şi la sistemele mai vechi de andocare
  • nu este influenţat de condiţiile meteo
  • funcţionează integrat cu rampa de egalizare şi uşa industrială
  • protejează la uzură tampoanele

stertil_dock

Tehnologie de încredere

Stertil Combilock încorporează tehnologia electro-hidraulică cea mai sofisticată şi sunt foarte puţine elemente în mişcare. Blocajul de roată este coordonat de microprocesor şi este comandat din panoul de comandă. Senzorul integrat în blocajul de roată determină cu acurateţe poziţia roţii din spate după care blocajul de roată este extins automat pentru blocarea acesteia. Procesul durează cca 30 secunde în funcţie de dimensiunea şi poziţia roţii. Tehnologia unică şi complet automatizată şi-a dovedit cu certitudine valoarea în multe proiecte de amploare.

 

 

Informaţii şi detalii suplimentare pe site-ul Günther Tore aici