Meniu principal

Sistemul automat de parcare cu cod de bare CAME România

parcare_came_cod_bare

Soluția eficientă de management al locurilor de parcare pentru hoteluri, clădiri de birouri, spitale, supermarket-uri.

Sistemul automat de parcare cu cod de bare propus de Came România este o soluție eficientă de gestionare a parcărilor cu plată atât pentru parcările de dimensiuni reduse și medii, cât și pentru parcările de dimensiuni mari.

Acest sistem se diferențiază prin faptul poate fi personalizat în funcție de exigențele operatorului și permite amortizarea rapidă a investiției. Sistemul de parcare este singurul echipament care produce capital, fiind o investiție sigură și profitabilă, datorită faptului că cererea de locuri de parcare este din ce în ce mai mare.

Sistemele automate de parcare Came pot fi dotate, opțional, cu sisteme PGS (Sisteme de Ghidare dotate cu Senzori cu Ultrasunete și Indicator Luminos cu LED) și LRP (Sistem de Recunoaștere a Numerelor de Înmatriculare).

Sistemul beneficiază de mai multe de tehnologii, în funcție de tipurile de utilizatori ai parcării:

Tehnologia de tip cod de bare se folosește pentru vizitatorii pe termen scurt.

Tehnologia de tip card de proximitate cu intrări/ieșiri multiple, tag-uri UHF sau camere LPR de recunoaștere a numărului de înmatriculare se utilizează pentru abonați (chiriași, VIP).

parcare_automata_came_2018

 

Prezentarea detaliata a sistemulul de parcare cu cod de bare CAME România este disponibilă pe pagina specială DespreUşi, click aici

 

Produse CAME sunt oferite în România de Aluterm Group, din 2015 compania clujeană devenind importator oficial CAME. Prin parteneriatul cu Aluterm Group, CAME este prezent la nivel naţional în România. Prin reţeau de puncte de lucru naţionale Aluterm ( Cluj-Napoca, Bucureşti, Bacău, Timişoara ) şi prin reţeau naţională de colaboratori şi montatori Aluterm, orice produse CAME este disponibil în orice localitate din România. Cea mai mare parte dintre produse sunt în stoc în cele 4 puncte de lucru Aluterm Group. Astfel, livrarea oricărui produse se face rapid şi fără probleme.
www.cameromania.com