Meniu principal

Sistemul armonic Roto Patio Fold – cel mai înalt nivel de inovaţie şi tehnologie

Roto_Patio_Fold_articol

Sistemele armonice-culisante ample sunt ideale pentru săli de conferinţă şi clădiri de birouri, hoteluri şi case de oaspeţi, precum şi pentru clădiri utilizate de către persoane în vârstă şi persoane cu handicap. 
Este de asemenea o opţiune ideală pentru utilizarea în cadrul sectorului privat; Familiile beneficiază de un acces îmbunătăţit la grădini de iarnă sau terase şi o economie de spaţiu în zona de locuit.

Aceste sisteme permit elementelor vitrate să fie pliate şi deschise în lateral fără probleme, creând un spaţiu larg deschis. 
Cerceveaua oscilo-batantă integrabilă funcţionează independent de elementele pliante. Aceasta poate fi utilizată în poziţie batantă pentru ventilaţie sau ca o uşă de balcon sau terasă.

Cu feroneria premium Roto Patio Fold pentru profile din lemn, PVC şi aluminiu se pot realiza elegant şi eficient sisteme armonice-culisante cu suprafeţe mari, cu elemente a căror greutate a cercevelei poate ajunge până la 100 kg.
Toate uşile pot fi pliate comod, realizând economie de spaţiu si pot fi glisate pe o lăţime totală a ramei de până la 6 m.

Caracteristicile noului prag sunt eficienţa energetică sporită şi cărucioarele confortabile, asigurând astfel un nivel ridicat în ceea ce priveşte usurinţa în utilizare.

prag_roto_patio_fold
Feroneria Roto Patio Fold este potrivită pentru profile din lemn, lemn/aluminiu, aluminiu şi PVC.

Detalii şi informaţii tehnice despre Roto Patio Fold se pot afla accesând pagina specială, click aici.

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro