Meniu principal

Sistemele GEZE de acţionare a uşilor, prezente în cel mai recent proiect comercial – Shopping City Piatra Neamţ

geze_shopping_city_piatra_neamt_articol

Comunicat presă, 19 aprilie 2017

GEZE România, subsidiara locală a producătorului german de sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, a furnizat în cel mai recent proiect comercial – Shopping City Piatra Neamţ – uşi glisante automate telescopice Slimdrive SLT, adaptate şi construite conform traficului şi construcţiei căilor de evacuare specifice centrelor comerciale. Proiectul beneficiază şi de uşi glisante GEZE Ecdrive, amortizoare TS 5000 şi TS 4000, dar şi de elemente pentru partiţiile din sticlă GEZE Patch Fittings.

”Galeriile comerciale de pe piaţa locală se află într-o continuă ascensiune, iar GEZE vine în întâmpinarea acestui trend prin produse adaptate celor mai diverse cerinţe de utilitate pentru diversitatea clădirilor. Pentru Shopping City Piatra Neamţ am urmărit să răspundem nevoilor de utilizare folosind sisteme de uşi glisante şi amortizoare care să ofere confort şi siguranţă, dar şi un design modern”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.
Cu un aspect elegant şi contemporan, uşile glisante devin parte principală în proiectele arhitecturale datorită spaţiului redus ocupat, dar şi eficienţei funcţionale. Cu o înălţime de 7 centrimetri, versiunea din seria de acţionări GEZE Slimdrive oferă posibilităţi variate de montaj şi adaptabilitate în orice tip de arhitectură a clădirii. De asemenea, sistemele GEZE Ecdrive reprezintă atât o soluţie rentabilă din punct de vedere economic, cât şi o alegere foarte fiabilă sub aspectul funcţionalităţii.

 

Comunicatul complet este disponibil aici

 

Sursa foto: News Allert