Meniu principal

Simonswerk a cumpărat grupul italian Colcom

colcom_simonswerk_achizitie

După patru ani de la achiziționarea Colcom Group ( companie italiană specializată în producţia şi distribuţia de balamale, încuietori şi sisteme de închidere pentru uşile din sticlă ) de către de fondul de investiţii Wise Equity, perioadă în care cifra de afaceri a fost dublată, Colcom a fost achiziționata în aceasta lună de către compania germană SIMONSWERK GmbH.
De menţionat este faptul că, în 2017, Colcom Group  a preluat integral acţiunile companiei franceze SADEV, specializată în producţia de sisteme de închidere pentru exterior, elemente de faţadă şi balustrade

Domeniul de activitate al companiei SIMONSWERK ( producţia de balamale ) este absolut complementar cu activitățile derulate de Colcom și Sadev.
Achiziţia va permite noului grup să se dezvolte în continuare pe pieţele internaţionale, consolidându-şi poziţia de lider pe segmentul producţiei de balamale premium pentru uşi din lemn sau sticlă, punctelor de fixare pentru sticlă și balustradelor.

SIMONSWERK are 600 de angajați şi o cifră de afaceri de 122 milioane de euro, în timp ce Colcom a ajuns la 27 de milioane de euro în 2018, având 135 de angajați. Unul dintre cele mai importante elemente care a stau la baza achiziției Colcom  a fost recunoașterea calității foarte înalte a resurselor umane, pe lângă calitatea recunoscută a produselor sale.

www.simonswerk.com