Meniu principal

Simax Automatic: uşi glisante din sticlă, de mari dimensiuni la Cramele Halewood

crama_tohani_usi_sticla_simax

Cu o dezvoltare explozivă în ultima perioadă, turismul viticol constă în vizite la cramele renumite şi degustări de vinuri speciale, de multe ori asociate cu gastronomia şi cu petrecerea câtorva zile în locaţii alese cu acces la diverse facilităţi de relaxare.

Această nişă este din ce în ce mai cunoscută şi solicitată, mulţi proprietari de crame investind sume importante în renovări şi restaurări ale imobilelor vechi şi în crearea de facilităţi pentru primirea turiştilor – spaţii de cazare şi masă, zone de relaxare sau spaţii special amenajate pentru degustări.

Înscriindu-se în acest trend al deschiderii faţă de turişti şi vizitatori, proprietarii Cramele Halewood Romania, Gura Vadului – Tohani, Prahova au demarat o serie de investiţii şi lucrări de reamenajare a diverselor locaţii în care sunt aşteptaţi vizitatorii.

Pentru delimitarea unor spaţii interioare în care sunt depozite butoaiele cu vin, din dorinţa de a asigura o transparenţă şi o luminozitate crescută, s-a optat pentru partiţii din sticlă, firma Simax Automatic fiind solicitată pentru a proiecta şi monta un sistem alcătuit din uşi glisante, instalate într-un panou fix din sticlă, golul având o lăţime de 5,6 metri şi o înălţimea de 4 metri.
Sistemul de feronerie  a fost astfel ales încât să se poată monta în cadrul panourilor de sticlă ( prindere pe supralumină ), canaturile glisante având dimensiunile de 3 metri înălţime şi o lăţime de 1,6 metri.

Pentru manipularea panourilor fixe şi a foile de uşă din sticlă securizată, fiecare din ele cu o greutate de peste 100 kg, a fost utilizată o macara specializată.
simax_macara_sticla

glisanta_sticla_desen_simax
Configuraţie panou sticlă cu uşă glisantă în două canaturi, prindere pe supralumină

 

Simax Automatic, Bucureşti
office.simax@gmail.com, www.simax.ro
tel 021 313 23 00, 021 313 23 08