Meniu principal

Simax Automatic: uși automate telescopice pentru spaţii de trecere înguste

simax_usi_telescopice

În general, ușile glisante automate presupun un spaţiu de deschidere dublu fată de lăţimea de trecere, foile mobile glisând peste panourile fixe ale sistemul de uși sau în lateral, pe lângă perete.

Dar ce se poate face în situaţia în care se dorește montarea unei uși automate într-un spaţiu mai îngust? Una din cele mai folosite soluţii în astfel de cazuri este ușa automata telescopică.

Extrem de flexibil, acest model de ușă automată presupune glisarea în aceeași parte, a două panouri mobile peste un panou fix, asigurând astfel un gol de trecere de aproximativ două treimi din lăţimea maximă a golului.
Datorită lățimii reduse a profilului, ușa glisantă automată telescopica este extrem de versatilă, fiind o soluția perfectă pentru proiecte mai sofisticate, mai ales când este vorba de clădiri existente unde intervenţia asupra intrărilor este limitată de configuraţia și structura deja construită.
Sistemele poate fi echipate cu sticlă securizată simplă sau geam dublu termopan. Întreg ansamblu ( ușă automată, panou fix, eventual supralumină ) se proiectează și se confecţionează în funcţie de dimensiunile spaţiului, fiind disponibil în toată gama de finisaje RAL.
Sistemele de profile foarte subţiri care asigură o suprafaţă vitrată mai mult decât generoasă sunt testate pentru o durată minimă de 1 milion de cicluri de funcţionare și sunt aprobate si pentru ieșirile de urgență și căile de evacuare, conform normelor germane DIN 18650.
simax_usi_telescopice_supermarket_fatada

În funcţie de solicitări, ușa automată telescopică este echipată cu radare, senzori de siguranţă, programator și sistem de încuiere. De asemenea, ușa automată telecopică poate fi proiectată pentru a fi complet integrată în cadrul unei soluţii complete de control acces / monitorizare – deschiderea ușii se face cu un card sau introducând un cod de la o tastatură.

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
Simax Automatic, Bucureşti
office.simax@gmail.com, www.simax.ro
tel 021 313 23 00, 021 313 23 08