Meniu principal

Simax Automatic: sistemul GSW, o soluție unică pentru compartimentările de birouri!

sistem_gsw_prezentare

Sistemele de compartimentare din sticlă GSW furnizate de Simax Automatic București sunt recomandate pentru aplicații diverse și se pot monta în centre comerciale, birouri și clădiri administrative sau chiar în case particulare.

GSW se diferenţiază de produsele concurente prin performanțele și caracteristicile estetice deosebite, una dintre calităţile principale ale sistemului fiind etanșeitatea, acest sistem având o mai bună izolație fonică atât pentru părţile fixe cât și pentru uși.
Structura ușoară și simplă a profilelor folosite îndeplinește cerințele de rezistență și securitate fiind în conformitate cu toate normele europene din domeniu. Sistemul are marcaj CE bazat pe evaluarea tehnică europeană emisă după efectuarea tuturor testelor obligatorii de siguranță sau a celor privind performanța acustică.

Cele 3 modele de șine GSW ( Light, Office și Office Plus ) sunt caracterizate prin versatilitate și ușurință în montaj dar și prin aspectul deosebit și prin gama de finisaje; există și posibilitatea de a fi vopsite în orice culoare RAL.

GSW Light – profilele au fost proiectate pentru a fi utilizate în cadrul vitrărilor de mici dimensiuni, în zonele în care solicitările la care sunt supuse panourile sunt mai mici
GSW Office – profilul mic și ușor de montat, are o structură simetrică și o înălţime de 35 mm: linia centrală a profilului de bază este aliniată cu linia centrală a panoului de sticlă
GSW Office Plus – este special conceputa pentru un perete dublu cu un profil de montare de 35 mm, fiind compatibil cu toate produsele GSW Office
sina_perimetrala_gsw_office_dimensiuni

Ușile sunt parte integrantă a pereților GSW Office. La fel ca întreg sistemul GSW, ușile sunt caracterizate de o estetică deosebită și garantează etanșarea acustică. Panoul din sticlă securizată este montat pe un cadru din aluminiu încorporat în perete sau în panoul din sticlă. Ușile de tip batant sunt echipate standard cu broască și mâner. Ușile GSW Office sunt disponibile în trei variante:

  • pentru peretele de sticlă cu geam simplu GSW Office – versiunea GSW Office H
  • pentru perete de sticlă cu geam dublu GSW Office Plus – versiunea GSW Office Plus H
  • pentru versiunea standard cu montaj în perete – versiunea GSW Office L

usa_gsw_detaliu

Tocul este prevăzut cu garnituri pentru a asigura obținerea unor parametri superiori de izolare acustică și poate fi echipat, opţional, cu zăvor electromagnetic pentru a permite integrarea unui sistem de control acces. Ca recomandare sistemul este recomandat pentru uși într-un canat cu o greutate de până la 80 kg, fiind potrivite pentru un trafic mediu.

Galerie foto proiecte cu sistemul de compartimentare GSW

 

Detalii și informaţii suplimentare despre partiţiile din sticlă, simple sau cu izolare fonică GLASS SYSTEM GSW, click aici

Reprezentant România – Simax Automatic, Bucureşti
office.simax@gmail.com, www.simax.ro, tel 021 313 23 00, 021 313 23 08