Meniu principal

Simax Automatic: pereţii mobili din sticlă, eleganţă şi flexibilitate în amenajarea unui spaţiu interior

pereti_armonici_sticla_simax

Folosirea pereţiilor mobili din sticlă reprezintă una din cele mai inovatoare şi creative modalităţi de a amenaja un spaţiu interior, transparenţa dar şi flexibilitatea în configurarea diverselor zone fiind printre principalele avantaje oferite de aceste sisteme. 
Datorită transparenţei şi posibilităţii pătrunderii luminii naturale în spaţiile închise, este creat un mediu de lucru cu un conform sporit, mai ales dacă este vorba de spaţii tip office care necesită un iluminat permanent. În plus, pereţii mobili din sticlă se pot personaliza cu diverse desene,  imagini sau logo-uri, în funcţie de cerinţele clientului.
fsw-g_simaxGama de pereţi mobili din sticlă produsă şi comercializată de Simax Automatic cuprinde atât pereţi modulari cu panouri independente ( HSW-G Dorma ) cât şi varianta de pereţi armonici ( panourile sunt unite între ele prin balamale ) model FSW-G Dorma.
În cazul unor partiţii mai simple, închideri de spaţii cu o înălţime de maxim 3 metri şi cu o lăţime de 3-4 metri, recomandarea este un sistem armonic FSW-G, un model constructiv simplu, cu parcarea direct pe şina de rulare, într-unul din capete. Important este de remarcat şi faptul că acest model de perete nu are nici o şină de rulare montată pe/în pardoseală, toate sistemele de rularea fiind montate în partea superioară.

Uşor de manevrat, relativ simplu de montat, peretele mobil FSW-G de la Dorma este un produs personalizat, fiind fabricat exact pe dimensiunea şi configuraţia spaţiului unde se va monta iar cele mai folosite tipologii de perete sunt reprezentate de modelul cu 4 panouri armonice şi cel cu două panouri armonice şi cu uşă batantă.

Un catalog de prezentare este disponibil în format pdf aici iar detalii şi informaţii suplimentare se pot obţine de la

Simax Automatic Bucureşti
telefon – 021 313 23 00, 021 313 23 08
e-mail – office.simax@gmail.com