Meniu principal

Simax Automatic: pereţi mobili din sticlă, flexibilitate şi uşurinţă în exploatare

 

HSW_G_prezentare

Eleganţă şi flexibilitate în amenajarea unui spaţiu interior

Folosirea pereţiilor mobili din sticlă reprezintă una din cele mai inovatoare şi creative modalităţi de a amenaja un spaţiu interior, transparenţa dar şi flexibilitatea în configurarea diverselor zone fiind printre principalele avantaje oferite de aceste sisteme. 
Datorită transparenţei şi posibilităţii pătrunderii luminii naturale în spaţiile închise, este creat un mediu de lucru cu un conform sporit, mai ales dacă este vorba de spaţii tip office care necesită un iluminat permanent. În plus, pereţii mobili din sticlă se pot personaliza cu diverse desene,  imagini sau logo-uri, în funcţie de cerinţele clientului.


Gama de pereţi mobili din sticlă produsă şi comercializată de Simax Automatic cuprinde atât pereţi modulari cu panouri independente – modelul HSW-G Dorma, cât şi varianta de pereţi armonici în care panourile sunt unite între ele prin balamale – model FSW-G Dorma.

 

pereti_mobili_sticla_simax_automatic_model_hsw_g♦  Perete mobil din sticlă model HSW-G

În cazul unor partiţii mari, închideri de spaţii cu o înălţime de maxim 4 metri şi cu o lungimi de până la 10-12 metri, recomandarea este un sistem de pereţi mobili din sticlă HSW-G, un model care permite construcţia unor configuraţii complexe.
Parcarea panouri se poate face direct în golul pe care îl închide sau, în funcţie de situaţia concretă, oriunde în altă parte unde există un spaţiu disponibil.
Constructiv, în varianta standard, primul panou al unui sistem HSW-G este batant îndeplinind şi funcţia de uşă batantă, existând posibilitatea echipării acestui panou cu amortizor de pardoseală, mâner trăgător sau cu închidere în pardoseală, cu cheie.
Constructiv, în cadrul panourilor mobile se poate include o uşă batantă, existând totuşi o limitare pe înălţime a acestui tip de panou – maxim 3 metri înălţime.
Modelul de perete HSW-G nu are nici o şină de rulare montată pe/în pardoseală, panourile fiind susţinute doar în partea de sus, cu ajutorul cărucioarelor care rulează pe o şină.
În pardoseală se montează doar bucşele de fixare pentru a putea închide şi securiza perete mobil.
Sticla recomandată, mai ales pentru înălţimi mari sau în cazul utilizării pereţilor în spaţiile publie este sticlă duplex securizată de 10-12mm.

Detalii privind configraţia unui perete HSW-G şi variante de parcare:

 

pereti_mobili_sticla_simax_automatic_model_fsw

♦  Perete mobil din sticlă model FSW-G

În cazul unor partiţii mai simple, închideri de spaţii cu o înălţime de maxim 3 metri şi cu o lăţime de 3-4 metri, recomandarea este un sistem armonic FSW-G, un model constructiv MAI simplu, cu parcarea direct pe şina de rulare, într-unul din capete.
De remarcat şi faptul că şi la acest model de perete nu are nici o şină de rulare montată pe/în pardoseală, toate sistemele de rularea fiind montate în partea superioară.

Uşor de manevrat, relativ simplu de montat, peretele mobil FSW-G de la Dorma este un produs personalizat, fiind fabricat exact pe dimensiunea şi configuraţia spaţiului unde se va monta.
Cele mai folosite tipologii de perete sunt: modelul cu 2 sau 4 panouri armonice care se retrag într-o parte ( stânga sau dreapta ) şi model FSW-G cu două panouri armonice care se retrag într-o parte şi cu uşă batantă în partea cealaltă.

Finisajul standard este aluminiu eloxat insă se poate poate livra şi cu finisaj inox sau se poate vopsi, la cerere, în orice culoare RAL.
Sticla recomandată este sticla securizată de 10mm.

Variante configuraţii perete FSW-G:


♦  HSW-G pentru vitrine de magazine din mall-uri

Uşor de manevrat, relativ simplu de montat, peretele mobil FSW-G de la Dorma este un produs personalizat, fiind fabricat exact pe dimensiunea şi configuraţia spaţiului unde se va monta iar cele mai folosite tipologii de perete sunt reprezentate de modelul cu 4 panouri armonice şi cel cu două panouri armonice şi cu uşă batantă.


♦  Pereţi HSW-G pentru închiderea teraselor rezidenţiale

Datorită transparenţei şi posibilităţii pătrunderii luminii naturale prin sticlă, pereţii HSW-G sunt ideali pentru închiderea teraselor .
Manevrarea foarte simplă, rapiditatea si usurinţa cu care se poate închide sau deschide sunt doar câteva dintre atu-urile pereţilor mobili din sticlă.

 


♦  Referinţe din România

 – furnizare şi montaj 2 pereţi amovibili din sticla HSW – Dorma la Mall Vitan. Sistemele au o înălţime de 3.800 mm iar cei doi pereţi au 38 de panouri şi 10 uşi batante.


simax_logo_white_2018_produs

 

 

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
Simax Automatic SRL
Bucureşti – sector 1
Şos. Orhideelor, nr.27-29
telefon – 021 313 23 00. 021 313 23 08
office.simax@gmail.com
www.simax.ro

coperta_hsw_image
Catalog pereti mobili din sticla

coperta_catalog_tehnic_hsw
Catalog tehnic (lb. engleza)