Meniu principal

Simax Automatic: pereţi mobili cu izolare fonică din gama Dorma Hueppe

dorma-moveo

Pereţii mobili cu izolare fonică au devenit deja un produs indispensabil, folosit aproape în orice amenajare de birouri, aceste compartimentările mobile asigurând cea mai simplă şi facilă reconfigurare a unui spaţiu interior.
În România, acest tip pe compartimentare putea fi întâlnită la început, doar în birourilor companiilor mari, multinaţionale din clădirile de tip office; acum, acest tip de perete mobil se monteze atât în clădirile vechi ( vile în care sunt birouri ale firmelor de avocatură sau diverse reprezentanţe ) cât şi în zona de birouri a unor clădirilor industriale ( fabrici, depozite sau centre logistice).
dorma_moveo_interiorGama de pereţi mobili cu izolare fonică Dorma Hueppe se detaşează faţă de produsele similare prin gradul mare de automatizare şi prin manevrabilitatea crescută. Datorită structurii şi tehnologiei avansate, fiabilitatea este deosebită, iar aceasta, împreună cu finisajele de înaltă calitate definesc pe deplin performanţele Premium ale oricărui produs marca Dorma, în condiţiile unui preţ extrem de competitiv.
Ca variante, există cu panourile mobile din sticlă şi, opţional, în cadrul panourilor pot exista uşi pietonale de acces.moveo_glass

Mai jos este prezentată o delimitarea a unui spaţiu – hol de acces, folosind doar trei panouri, parcarea acestora fiind în partea dreaptă. Panourile laterale sunt din sticlă, cu jaluzele încorporate, comandate electric, pe centru fiind panoul cu uşa de acces, întreg sistemul asigurând o izolare fonică certificată de 44db.

Film prezentare Dorma Moveo.

Detalii şi informaţii suplimentare:
Simax Automatic, Bucureşti
office.simax@gmail.com, www.simax.ro
tel 021 313 23 00, 021 313 23 08