Meniu principal

Simax Automatic: garnituri retractabile pentru uşile din sticlă, model Planet KG – A8/A10

garnitura_retractabila_planet_KG_A8_A10

La uşile din sticlă frameless ( fără ramă ) montate corect, există întotdeauna o distanţă liberă de 7-9 mm între pardoseală şi foia de sticlă, respectiva fantă având atât un rol în ventilaţia naturală ( permite circulaţia aerului între spaţiile interioare ) cât şi un rol funcţional prin asigurarea unei toleranţe acceptabile la deschiderea fără probleme a foii de uşă în cazul în care pardoseala este denivelată în zona uşii.
Însă sunt situaţii în care, după montajul uşilor, spaţiul respectiv capătă o altă funcţiune în care este necesară o etanşare perfectă pentru a asigura o izolare fonică superioara sau o protecţie împotriva fumului sau a mirosurilor. 
În acest caz se recomandă montarea unor garnituri retractabile, compania elveţiană Planet fiind specializată în producţia unor astfel de garnituri care se pot monta foarte uşor, intervenţia asupra foii de uşă fiind minimă.
Planet a dezvoltat pentru uşile din sticlă o întreagă gamă de astfel de garnituri retractabile, modelul Planet KG-A8/10 fiind unul dintre cele mai versatile garnituri, manşonul care „îmbracă” foia de uşă asigurând o fixare sigură pe sticlă.
garnituri_planet_model

Caracteristicile principale:
■  înălţimea garnituri de până la 18 mm
■  izolaţie acustică până la 48 dB în cazul unei etanşări corecte
■  recomandată pentru uşi din sticlă cu o grosime de 8-10 mm
■  montarea garniturii Planet KG-A8/A10 se face prin lipire
■  acţionarea garniturii se face automat la închiderea uşii datorită unui bolţ care acţionează fără zgomot
■  asigură o compensare automată în cazul unor pardoseli înclinate
■  garnitura este dintr-un silicon de înaltă calitate iar reglarea înălţimii de ridicare este uşor de realizat
■  garnitura poate fi scurtată exact pe lăţimea uşii, garnitura fiind comandată dintr-o serie de coduri, în funcţie de anumite lăţimi standard

garnitura_planet_detaliu

Modelul de garnitură retractabilă Planet KG-A8/A10 este disponibil în portofoliul Simax Automatic SRL, importator direct al produselor elveţiene Planet, pe lângă garniturile retractabile pentru uşile din sticlă fiind disponibile pe baza de comandă şi întreaga gamă de garnituri retractabile pentru uşi din lemn.

Detalii şi informaţii suplimentare:
Simax Automatic, Bucureşti
office.simax@gmail.com, www.simax.ro
tel 021 313 23 00, 021 313 23 08