Meniu principal

Simax Automatic: covoare profesionale pentru uşile de intrare

simax_covoare_profesionale_top

Recomandate în special pentru intrările cu trafic intens covoarele profesionale, denumite şi bariere de praf, au un rol esenţial în menţinerea curăţeniei în zona holurilor şi în protejarea pardoselilor. În afară de murdarie creată, praful sau noroiul adus pe talpa încălţămintei, poate zgâria suprafaţa pardoselii crescând în timp costurile de întreţinere pentru spaţiilor respective.

Covoarele profesionale sunt recomandate pentru zonele de acces în clădirile de birouri, spaţii sau centre comerciale ( se pot monta şi în zone în care sunt utilizate cărucioare ), hoteluri sau restaurante sau la intrarea în clădirile publice, universităţi, şcoli, etc.

Simax Automatic are în oferta curentă 3 serii de covoare profesionale, acestea, în funcţie de traficul estimat sau de condiţionările tehnice, corespunzând aproape pentru orice situaţie concretă.
Covoarele sunt produse exact pe dimensiunile solicitate de client, repere existente în stocul curent asigurând o livrare într-un termen extrem de redus!

 

Seria HD60

Se caracterizează prin profile cu o formă arcuită de 60mm lăţime. care rezistă şi la greutăţi mari.
Acest sistem oferă cea mai mare eficientă la curăţenie datorită inserţiilor mai late. Construcţia compactă nu permite murdăriei să ajungă sub ştergător, ceea ce înseamnă că nu este necesară ridicarea acestuia pentru a fi curăţat.
HD60 este conceput cu o ramă perimetrală, el fiind montat într-un spaţiul special destinat.
HD60_carpet

Seria HD 40

Este sistemul cel mai puternic dacă se analizează încărcarea statică şi dinamică. Lăţimea profilului este de 40mm în timp ce inserţiile au 22 mm ( dimensiunea uzuală şi la alte mărci similare ). Construcţia compactă nu permite pătrunderea murdăriei sub covor.
HD40 poate fi combinat cu HD60 în orice variantă, oferind astfel clienţilor nenumărate opţiuni de design.
HD40_brush

 

Seria L45

L45 este sistemul cu profilele cel mai înguste, având o înălţime totală de max. 12-14mm. Se livrează cu un profil de rampă pentru a se putea instala peste pardoseala existentă. Lăţimea profilelor este de 45 mm în timp ce insertiile au 22mm.
Nu este necesar să existe un cant special pentru montarea acestuia în pardoseală.
L45_rubber

Simax Automatic – galerie foto covoare profesionale

Informaţii tehnice sau detalii suplimentare:
Simax Automatic SRL, Bucureşti, e-mail office.simax@gmail.com, telefon 021/ 313.23.00, 313.23.08