Meniu principal

Siguranţă maximă pentru tâmplăria din lemn cu feroneria Artech de la AGB

feronerie_artech_agb_2018

Frumuseţe, siguranţă și calitate italiană sub semnătura AGB.
Artech răspunde exigenţelor arhitecturii contemporane: deschideri ample, liniaritate și aspect minimalist. Scoate în evidenţă frumuseţea tâmplăriei transformând fereastra într-un nou instrument pentru arhitecţi.

Gama de feronerie pentru ferestre oscilo-batante Artech excelează  în ceea ce privește rezistenţa anti-efracţie, satisfăcând toate nevoile producătorilor de tâmplărie.
Posibilitatea personalizarii conform cerinţelor fiecarui client, standardul înalt al finisajelor, soluţiile oferite, modularitatea sistemului folosind componente cu rol anti-efracţie oferӑ clientului nu doar un produs de top ci și o garanţie a siguranţei.

Sistemul de feronerie Artech este certificat din punct de vedere al calităţii, după ce a trecut numeroase teste privind ciclurile de funcţionare și siguranţă. Portanţa mare de 150 kg din standard, garantează performanţe excelente și un sistem întotdeauna eficient.

Artech excelează la capitolul rezistenţă la efracţie. Toate componentele sale au fost gândite special pentru a garanta siguranţa, confortul și liniștea locuinţei. Prin utilizarea diferitelor variante de componente se poate personaliza gradul de securitate antiefracţie, de la cel de bază , până la cel mai înalt standard de siguranţă ( utilizând noile accesorii POSEIDON TT ) .

Pentru a urma tendinţele design-ului modern și minimalist cu asigurarea unui grad înalt de siguranţă la efracţie, AGB a creat balamaua ascunsă Artech Plana. Aceasta permite realizarea tâmplăriei de mari dimensiuni, cu sticlă anti-efracţie și grad înalt de izolare termică, menţinând portanţa feroneriei standard Artech de 150 kg.
balamale_artech_plana

Artech Plana permite construcţia de ferestre în același plan, cu spaţii minime între toc și cercevea. Este soluţia perfectă pentru fereastra fără falţ și pentru placarea tip lambriu (boiserie) a peretelui.
balamale_artech_plana_detaliu

Fiecare componentă standard a feroneriei Artech de la AGB este gândită să blocheze tentativele de efracţie. Sistemul minimal de feronerie Artech excelează din acest punct de vedere, obţinând clasa de certificare RC1 cu componente standard de serie. 
Sistemul de siguranţă al feronerie Artech este mai puternic mulţumită zăvorului extensibil și a opozantului oscilo-batant antiefracţie din oţel sudat, ce sunt componente standard de serie.
Levierul zăvorului nu poate fi activat într-o tentativă de efracţie, deoarece deschiderea sa se poate face doar frontal.
levier_lateral_artech_agb

Caracteristica specială a zăvoarelor AGB este mișcarea de roto-translaţie care garantează o închidere fluidă și presiune optimă pe garnitură în orice situaţie.

POSEIDON TT este compus din două cârlige contrapuse ce intră și se fixează în blocatori dedicaţi, foarte rezistenţi, care împiedică orice decalaj sau deplasare a cercevelei de toc.
poseidon_agb_2018

Gama de accesorii POSEIDON TT a fost gândită atât pentru traversa inferioară cât și montanţii verticali (parte balamale și parte cremon) cuprinzând elemente ce se pot utiliza pentru majoritatea tipologiilor și  dimensiunilor de ferestre. Cu sistemul Poseidon TT, fereastra se încadrează în clasă antiefracţie RC2/3 PLUS, iar timpul necesar de pătrundere în locuinţă se prelungește de la 5 minute (standard RC2) la 20 minute (mult peste cerinţele standardului).

Tot pentru asigurarea rezistenţei la efracţie, cama tip ciupercă are la bază o singură bucată din oţel. Această alegere s-a făcut pentru a crește stabilitatea și a evita problemele componentelor autoreglabile (mai puţin eficiente în termeni de presiune și de rezistenţă la tentativele de spargere). Acest tip de camă este de asemenea o componentă standard a feroneriei Artech.

blocatori_agb_2018

Blocatorii cu baza deschisă, împreuna cu camele reglabile, permit ajustări ample ale feroneriei cu garanţia că punctele de închidere menţin aceleași performanţe de presiune și antiefracţie în oricare poziţie a reglajului.
ajustare_agb

Forma în U a opozanţilor din oţel permite camei încastrarea perfectă făcând imposibilă alunecarea acesteia. Rezultatul este un sistem de tâmplărie ce permite clasificarea RC2 și RC3 utilizând componente standard de serie.

 

Proiect Casa SigurăCasa Sicura )  AGB – soluții pentru îmbunătățirea securităţii casei folosind ferestre și sisteme de blocare anti-efracție – film prezentare diferenţe dintre o tâmplarie standard și o tâmplarie anti-efracţie

 

Detalii şi informaţii complete despre feroneria Artech AGB pentru tâmplaria din lemn se pot afla din catalogul special – click aici

 

Reprezentant AGB România: Dana Comşa comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344
Distribuitori feronerie AGB: Euro-Wood SRL – IaşiW-tech SRL – Braşov , Fenstermarkt SRL – București