Meniu principal

SIATEC: ușile Tormed create special pentru sectorul medical

usi_spital_tormed_siatec_prezentare

Tormed este subdivizia Siatec specializată în soluţii de automatizare a căilor de acces specifice sectorului medical și a mediilor curate.

Produsele destinate sectorului medical înglobează cele mai noi tehnologii, cele mai ingenioase soluţii şi implică cel mai lung timp de proiectare şi testare, iar asta se întâmplă pentru că produsele trebuie să respecte o serie de standarde, dar și pentru că producătorii preferă să inoveze în domeniile de complexitate ridicată, așa cum este cel medical.

Uşile automate pentru medii curate se împart în două mari categorii: uşi automate etanse şi semietanse pentru camerele cu atmosferă controlată ( săli de operaţii, linii de productie medicamente, laboratoare de cercetare, etc. ) şi uşi automate fără funcţie de etanşeizare pentru camere curate ( săli de operaţii fără atmosferă controlată, cabinete stomatologice, sectii de terapie intensive, coridoare cu trafic intens şi acces controlat, etc ). Uşile medicale pot fi produse din diferite materiale, în funcţie de dorinţa clientului sau de caracteristicile specifice ale spaţiului în care se instalează: inox, HPL sau sticlă.

gama_usi_medicale_tormed_siatec_general

Alte uşi medicale şi ferestre din gama Tormed cu aplicabilitate în domeniul medical: uşi medicale batante “curate”, uşi medicale şi vitraje cu protecţie la radiaţii (cu Pb), ferestre pentru transferul instrumentarului cu sau fără protecţie la radiaţii, uşi medicale automate batante pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi, uşi medicale automate cu sistem de control al accesului, uşi medicale automate cu break-out pentru evacuarea în situaţii de urgenţă.

O serie de alte produse completează portofoliul Tormed, pentru rezolvarea necesităţilor specifice ale unui spital modern: uşi medicale rezistente la foc şi cortine rezistente la foc si fum, uşi medicale automate rapide pentru unităţile de primire urgenţe, sisteme de organizare a parcărilor ultra aglomerate ale spitalelor.

Informaţii şi detalii suplimentare despre oferta de uşi pentru spital SIATEC sunt disponibile pe pagina specială, click aici.

SIATEC – specialiştii intrărilor automate
www.siatec.ro