Meniu principal

Siatec: Uşile rotative de la Bucharest One, acelaşi model ca la Palatul Parlamentului din Londra!

siatec_blasi_bucharest-one

La Bucharest ONE, Siatec a instalat uşi rotative identice cu cele montate la Palatul Parlamentului din Londra, uşile fiind furnizate de Blasi (parte din grupul RECORD), producătorul german fiind recunoscut la nivel global pentru soluţiile personalizate şi uşile montate la proiecte de renume din întreaga lume: Parlamentul din Londra, Berlin, Strasbourg, clădiri de birouri – More London Offices, Munich Metropolitan Office Building, aeroporturi internaţionale, sedii de companii (Rolls-Royce, Samsung, L´Oréal).

“Din 2016 Grupul RECORD este oficial prezent în România prin parteneriatul încheiat cu Aluterm Group. Această colaborare face posibilă instalarea de astfel de uși de prestigiu și în România. Fiecare proiect de anvergura celui de la Bucharest ONE este un pas uriaș înainte în ceea ce privește obiectivul nostru – crearea de spații pentru viață.” Andreea Strugaru – Managing Partner Aluterm Group

2 uşi rotative automate Blasi montate la Bucharest One

Clădirea Bucharest ONE a fost construită la intersecţia a 3 mari artere, în apropierea unei staţii de metrou, cu numeroase clădiri adiacente şi în vecinatatea Promaneda Mall.

Datorită acestui fapt, calea de acces trebuie să permită intrarea controlată pentru un număr mare de persoane.

Pentru a oferi pietonilor o cale de acces de excepţie, sigură şi rapidă la Bucharest ONE, Siatec a montat 2 uşi rotative automate Blasi model K21, în 2 canaturi, cu diametru de 4400 mm şi cu o înălţime de 2400 de mm.

Operatorul uşii rotative automate a fost montat deasupra uşii pentru a permite instalarea a 2 extraopţiuni:

  • o perdea de aer pentru menţinerea temperaturii interioare.
  • o uşă batantă integrată în canaturile uşii rotative cu rol de “Break-Out” în caz de urgenţă. Aceasta facilitează evacuarea rapidă şi în siguranţă a persoanelor din clădire.

siatec_blasi_bucharest_one_interior

Design-ul uşilor rotative Blasi

Cele 2 uşi rotative automate facilitează accesul pietonilor asigurând un flux de 3.054 de persoane pe oră. Iar, pentru persoanele cu dizabilităţi, viteza uşii poate fi redusă pentru a permite o trecere fără probleme.

Pentru a se potrivi cu design-ul clădirii, cele 2 uşi rotative automate sunt din sticlă, tâmplaria având finisaj inox, arhitectura modernă şi interiorul metalic al Bucharest ONE integrând armonios cele 2 uşi rotative automate Blasi K21.

Pentru a nu fi afectate vizual de praf sau impurităţi, cele 2 uşi Blasi au fost dotate cu un acoperiş anti-praf şi anti-ploaie.

De ce Blasi?

Uşa de la intrare este cartea de vizită a unei clădiri, elementul care poate aduce un plus imaginii clădirii. Bucharest ONE este o clădire proiectată pentru a fi un simbol al eleganţei în Bucureşti, o clădire menită să atragă marile companii şi să inspire angajaţii lor prin serviciile şi facilităţile oferite.

În acest context, pentru intrare, era nevoie de o soluţie specială, de prestigiu. Portofoliul de lucrări BLASI, experienţa de peste 40 de ani a inginerilor germani şi pasiunea cu care a fost proiectată şi construită fiecare uşă, au fost argumentele care au condus la alegerea acestui brand.

Nu în ultimul rând, apartenenţa BLASI la grupul Record, a reprezentat garanţia unor servicii post-vânzare impecabile.

Despre Siatec
Siatec este divizia Aluterm Group specializată în automatizari pentru căi de acces: uşi automate, uşi industriale, automatizări porţi, automatizări ferestre, bariere auto.  Încă din 1993 Aluterm Group oferă soluţii complete în această piaţă iar din 2005 colectivul dedicat pieţei automatizărilor a fost organizat într-o divizie autonomă denumită Siatec – specialiştii intrărilor automate.

De curând Aluterm Group a încheiat  un parteneriat strategic cu Agta Record Group, Blasi şi Record furnizând în România soluţii complete de automatizare a căilor de acces pietonal.
RECORD comercializează peste 75.000 de operatori de uşi pe an. În prezent, peste 500.000 de uşi în întreaga lume utilizează automatizări RECORD. Grupul RECORD deţine peste 2.100 de angajaţi la nivel mondial, dintre care 270 sunt angajați la sediul central din Elveţia, Fehraltorf.