Meniu principal

SIATEC: uşi ermetice Tormed, soluţia perfectă pentru încăperi ”curate”

usi_ermetice_siatec

De ce uşi ermetice? Pentru că sălile de operaţii, de radiologie, camerele ”curate”, camerele cu atmosferă controlată au nevoie de uşi automate cu închidere totală pentru a proteja încăperea de orice corp exterior nedorit. Pentru că în sălile de operaţii este nevoie de un mediu steril, un mediu în care pacienţii pot beneficia de cea mai bună îngrijire, iar medicii de condiţiile de care au nevoie.

Printre aceste uşi, se numără cele ermetice, adică cele cu închidere totală, ce nu lasă nimic să pătrundă prin ele. Varianta de uşă ermetică este concepută cu închidere etanşă pe toate cele patru laturi cu garnitură burduf siliconică presată pe toc şi pe pardoseală, realizată printr-o mişcare de glisare cu apropiere şi coborâre în plan paralel cu tocul.

Soluţiile Tormed poartă numele de Valor H, Valor HS, Valor HH şi se traduc prin uşi glisante etanşe, cu funcţionare silenţioasă. Uşile sunt prevăzute cu un sistem de garnituri inovator care conferă o funcţionare hipersilenţioasă. În spitale şi în clinicile medicale acestea aduc un plus de confort. Uşile glisante etanşe Tormed au un sistem de senzori ce împiedică producerea oricărui tip de accident generat prin închiderea uşii. Mânerele suplimentare de închidere/ deschidere au forme rotunjite pentru diminuarea riscului de agăţare sau lovire.

usi_ermetice_siatec_detalii

Design-ul este şi el diferit, în funcţie de preferinţe, cu finisări multiple. Uşile Valor HH se încadrează perfect în ambianţa spaţiului în care se montează. Se poate opta pentru o paletă largă de culori şi pentru o serie de accesorii. Se pot folosi inserţii de sticlă sau se poate opta chiar pentru uşi integrale din sticlă.

Operatorul şi uşa au forme rotunjite pentru diminuarea depunerii prafului și pentru curăţarea facilă. Automatizările au partea superioară înclinată. Energia electrostatică este descărcată pentru a împiedica depunerea prafului. Sistemul automat de închidere/ deschidere, pe bază de senzori înlătură necesitatea contactului personalului cu uşa.

 

Informaţii şi detalii suplimentare despre oferta de uşi pentru spital SIATEC sunt disponibile pe pagina specială, click aici.

www.siatec.ro