Meniu principal

SIATEC: sistemul FlipFlow, uşi pentru un flux dirijat în aeroporturi

FlipFlow este soluţia specială oferită de SIATEC, sistemul de uşi batante automate permiţând obţinerea unui flux dirijat şi asigurând o securitate perfectă în ceea ce priveşte accesul în aeroporturi.

FlipFlow  ( Record Doors ) oferă un nivel ridicat de siguranţă pentru o gamă largă de aplicaţii. Uşor de utilizat, sistemul de securitate cu trafic într-un singur sens oferă un volum de trecere mare, fără a fi afectat accesul controlat.
Cu o tehnologie avansată de detecţie şi control, FlipFlow permite o siguranţă maximă printr-o construcţie modulară. Stilul neintruziv nu afectează traficul pietonal. Proiectarea structurală este robustă şi uşor de întreţinut. FlipFlow înseamnă o securitate sporită obţinută într-o manieră discretă.

  • împiedică încălcarile sistemului de siguranţă şi securitate
  • menţine capacitatea de trecere ridicată pe secţiunile de ieşire
  • previne accesul neautorizat în zonele de acces
  • controlează transferul de obiecte în zonele de securitate
  • creste opţiunile pentru alocarea de resurse în securitate

usi_flipflow_siatec

Versiunea Twin oferă cel mai ridicat nivel de securitate, printr-o serie de senzori cu infraroşu, în combinaţie cu detecţia volumetrică, pentru prevenirea accesului neautorizat. Sistemul cu senzori scanează de asemenea interiorul sistemului de uşi, pentru a detecta prezenţa obiectelor lăsate sau transferate prin coridor.
Flip-Flow-detaliu

Detalii suplimentare pe site SIATEC aici
www.siatec.ro