Meniu principal

SIATEC: sisteme glisante break-out pentru căi de evacuare de urgenţă

siatec_break_out

Sunt sisteme care permit crearea de spaţii largi de acces în caz de urgenţă. La uşile culisante normale, panourile laterale fixe blochează până la două treimi din golul de trecere. Cu sistemul de deschidere de urgenţă break-out, întreg golul de trecere rămâne pe deplin accesibil.

Pentru uşile glisante, sistemul permite pivotarea la 90° a segmentelor de uşi şi a panourilor laterale, indiferent de poziţia uşii. Evident, această caracteristică se adaugă mişcării normale, liniare de deschidere.
break_out

Sistemele break-out asigură evacuarea în caz de urgenţă. Astfel, în cazul faţadelor este eliminată necesitatea de a proiecta şi de a instala uşi batante cu mânere antipanica de evacuare. Aprobarile IGSU se vor obţine fără a modifica faţada şi fără a creşte costurile cu uşile batante de evacuare. Sistemele oferite de Siatec în România sunt acceptate de IGSU şi sunt în concordanţă cu standardele europene.

Sistemul de deschidere de urgentă break-out este potrivit nu numai pentru situaţii de urgenţă, el este ideal şi pentru transferul obiectelor voluminoase sau la intrările în showroom-urile auto.
siatec_tos_1 siatec_tos_3 siatec_tos_2

Testare montaj sistem break-out uşi automate glisante SIATEC.

Detalii suplimentare despre sistemele break-out SIATEC sunt disponibile pe pagina specială a site-ului SIATEC aici
Pentru a accesa catalogul general de prezentare a sistemelor break-out SIATEC click aici

www.siatec.ro