Meniu principal

SIATEC la BUILDING HEALTH Bucharest International Forum 2017

siatec_school_hospital

Siatec a participat pe 19 octombrie 2017 la conferința Building Health, eveniment ce a avut loc la Centrul de Conferințe al Hotelului Radisson Blu din București. Evenimentul a pus în centru atenției tema educației și a domeniului medical, două arii importante, cu o nevoie constantă de a evolua și a găsi soluții actuale.

Building Health a adus speakeri din domeniul arhitecturii, construcțiilor și healthcare, precum Arh. Albert Wimmer care a proiectat în parteneriat cu ARUP unul dintre cele mai mari spitale din Europa – Vienna North Hospital sau Arh. Dorin Oprea, cu o experiență de peste 34 de ani în managementul proiectelor medicale complexe, de mari dimensiuni precum Al Ain Hopsital din Abu Dhabi. 

Domeniul sănătății a fost dezbătut de către speakeri din diferite perspective, în funcție de aria de activitate: spitale moderne din punct de vedere architectural, spitale moderne din punctul de vedere al facilităților sau serviciilor de asistență medicală.

Divizia Siatec a Aluterm Group a fost prezentă la eveniment cu TORMED, un proiect dezvoltat pentru a oferi soluții complete de acces pentru spitale, industria farmaceutică și orice alte spații medicale.

Solutiile TORMED acoperă atât gama ușilor speciale pentru toate tipurile de încăperi specifice spitalelor, cât și alte soluții de acces pentru optimizarea traficului în zonele critice:

♦ uși automate glisante etanșe și semietanșe (cu aplicații atât în blocurile operatorii din spitale cât și în industria farmaceutică, pentru laboratoare de cercetare și alte săli cu atmosferă controlată)
♦ uși batante “curate” ( pentru spitale, clinici medicale, blocuri operatorii, cabinete medicale, laboratoare de cercetare din industria farmaceutică )
♦ vitraje și uși cu protecție la radiații
♦ uși batante automate ( pentru accesul persoanelor cu dizabilități )
♦ uși rapide automate ( pentru traficul cu ambulanțe în unitățile de primiri urgențe )
♦ usi de evacuare în caz de urgență și cu protecție la foc
♦ ferestre pentru transferul instrumentarului în blocurile operatorii
♦ sisteme de management al parcarilor pentru pacienți si personalul medical

Specialiștii Siatec au prezentat în standul TORMED produse și soluții de înaltă calitate ( care respectă standardele europene ) având prețurile adaptate pentru piața din România.

Informaţii şi detalii suplimentare despre oferta de uşi pentru spital SIATEC sunt disponibile pe pagina specială, click aici.

www.siatec.ro