Meniu principal

Siatec a furnizat la Globalworth Campus cele mai înalte uși rotative din România

globalworth_campus_usi_rotative_record_articol

Globalworth Campus este unul dintre cele mai mari proiecte de birouri, cu o suprafaţă închiriabilă de aproape 88.000 mp, compus din trei clădiri, dintre care primele două ( 2S+P+12E ) cu circa 28.000 mp închiriabili fiecare, au fost deja finalizate.

Suplimentar, Globalworth Campus va dispune și de unul dintre cele mai mari centre de conferințe din București și va avea si o zonă comercială dedicată iar întreg complexul va fi certificat BREAM.

Printre chiriașii care deja s-au mutat în Globalworth Campus se remarca în primul rând gigantul american Amazon dar și firmele Honeywell, Ferrero Romania, Prime Kapital sau NNDKP.

În cadrul proiectului, SIATEC ( parte Aluterm Group – Cluj ) a furnizat la cele două clădiri, în total 4 usi rotative, model Record – Blasi K31, doua dintre ele – cele instalate la intrarea principală – cu finisaj inox, având înălţimea record pentru România de 4.700 mm.

Uşile Record – Blasi sunt recunoscute la nivel internaţional datorită soluţiilor complexe, non-standard realizate (uşi de bronz, usi suflate în aur, uşi de mari dimensiuni, uşi cu forme atipice sau integrate cu diferite elemente de iluminat sau decorative) precum şi pentru fiabilitatea sistemelor, producătorul german fiind unul dintre cei mai căutaţi furnizori de soluţii de către arhitecţi pentru că este printre puţinii care oferă solutii tehnice capabile să satisfacă orice cerinţă de design.

globalworth_campus_usi_rotative_record

Soluţiile Record-Blasi sunt de anul trecut la dispoziţia directă a arhitecţilor şi proiectanţilor români, Siatec – Aluterm Group fiind reprezentant oficial Record în România

www.record-romania.com