Meniu principal

Siatec a devenit partener Blasi

usa-rotativa-blasi

Titlul complet al ştirii apărute pe 25 aprilie pe site-ul companiei este ” Siatec devine partenerul oficial al producătorului german Blasi în România”.

“Parteneriatul Siatec/Blasi va aduce noi perspective pentru piaţa din România. Mizăm pe maturizarea pieţei şi pe schimbarea pe care o vor susţine şi arhitecţii prin viziunea nouă şi prin cerinţe din ce în ce mai ridicate. Atât furnizorii de faţade cât şi companiile care oferă soluţiile destinate căilor de acces, aşa cum este Siatec, vor trebui să ţină pasul cu schimbarea.”

Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group

Din cate se vede , deşi cei care lucrează în domeniu vorbesc în permanenţă despre scăderea vânzărilor şi despre faptul că avem o piaţă mică şi neatractivă, producătorii germani au o cu totul altă părere; încet dar sigur îşi creaază „capete de pod” în România, Blasi nefiind nicidecum singura firmă; foarte curând, vor mai fi astfel de anunţuri legate şi de alte mărci de renume.
Până atunci, sperăm să vedem instalate şi la noi si altfel de uşi decât cele mai ieftine si banale. Un prim pas a fost făcut de Siatec cu instalarea primei uşi din bronz din România, o uşă Blasi la Palas Iaşi. Să vedem ce mai urmează.

blasi_palas