Meniu principal

Seria de uși de intrare Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition

schueco_ADS_DesignEdition_despreusi

Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition reprezintă o soluție estetică sofisticată pentru construcții rezidențiale de lux și impresionează printr-un design special – mânerul iluminat integrat în profilul foii de ușă.
Ușa cu formă distinctă face o declarație de viață elegantă chiar înainte de a intra în casă și combină eficiența energetică și siguranța cu cele mai sofisticate cerințe de design.

Iluminatul indirect, economic, cu LED-uri accentuează elegant designul stilizat al mânerului. Banda de iluminat cu LED-uri este introdusă în interiorul mânerului și sigilată cu un capac de acoperire. Mânerul încastrat cu formă de scoică impresionează prin senzația tactilă placută și iluminarea omogenă, discretă.

Datorită structurii sale robuste (profil din aluminiu realizat din mai multe profile) convinge prin stabilitate și longevitate și în același timp garantează cele mai bune proprietăți de izolare termică. Astfel, se pot realiza zone de intrare în casă impresionante, cu uși de mari dimensiuni.

schuco_ads90.si_simply_smart

Ușa de intrare de înaltă calitate Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition poate fi echipată cu un sistem de management al ușii, cum ar fi sistemul de control al ușilor Schüco (DCS). Acesta combină cea mai recentă tehnologie cu o estetică de înaltă calitate și face zona de recepție un adevărat eye-catcher.

schuco_dcs_touch_general

Pentru detalii şi informaţii complete click pe pagina specială Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition

Foto: © 2018 Schüco International