Meniu principal

Schüco ThermoSlide – sisteme de uși liftant-glisante din PVC cu izolație termică superioară

usa_glisanta_PVC_Schüco_Thermoslide

Ușile glisante de la Schüco se impun prin polivalența lor: ca treceri transparente sau separatori de spații ele pun accente în spațiul interior – sau crează treceri generoase către exterior.
Mai mult, dotarea, designul și tehnologia sunt bineînțeles de cea mai înaltă calitate și nu lasă nici o doleanță nesatisfăcută.

Ca avantaje certe sunt de remarcat: designul atractiv, posibilitățile de creație individuale, economisirea spațiului, posibilitățile multiple de utilizare, ca ușă de balcon sau terasă, în seră sau ca închidere de spațiu, dar și diversele variante de deschidere, largă diversitate cromatică, ușurința în folosire și silențiozitatea, siguranța sistemului, înaltă izolare termică sau protecția antiefracție.

Construcțiile realizate din profilul multicameral din PVC Schüco Thermoslide, cu adâncimea de construcție de 82 mm și geam termoizolat triplu au performațe termoizolante excepționale, atingând valori la nivel de case pasive, sub 0,8 W/m2K.

Separarea termică din prag elimină zonele reci din podea. Sistemul de garnituri garantează atât etanșeitate maximă la vânt și ploaie cât și o izolare fonică optimă. Sisteme de siguranță verificate răspund celor cele mai exigente cerințe antiefracție.

tipologie deschidere_usa_glisant_liftanta

Caracteristici:

  • Prag plat, pentru mai mult confort și mobilitate
  • Tripla separare termică în prag elimină posibilitatea formării zonelor reci pe podea.
  • Sistemul de garnituri cu trei nivele de izolare asigură etanșeitatea la vânt si ploi.
  • Sisteme de închidere de siguranță până la clasa antiefracție WK2
  • Permeabilitate la aer clasa 4 conform DIN EN 12207 (Grupa C)
  • Etanșeitate la averse clasa 8A conform DIN EN 12208

Este disponibilă o gamă largă de culori uni sau decor lemn, precum şi noua posibiltate exclusivă de finisare a suprafeței Schüco AutomotiveFinish.

Mai multe informații în catalog special, editat în limba română, click aici

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
Alukönigstahl SRL
office@alukoenigstahl.ro, www.alukoenigstahl.ro

Foto: © 2018 Schüco International