Meniu principal

Schüco SmartActive: mânere și profile ​​​Schüco cu proprietăți antimicrobiene

maner_antibacterian_Schüco_SmartActive

Schüco SmartActive – soluție inovativă pentru construcții din domenii sensibile la igienă

​Cerințele de igienă în clădirile publice care sunt utilizate de către un număr mare de oameni și care deservesc domenii precum sănatate, îngrijire, educație, managementul sau transportului public continuă să crească. Schüco​ a răspuns la această provocare cu dezvoltarea primului sistem de ferestre cu suprafețe antimicrobiene.
Mânerele Schüco SmartActive sunt acum disponibile în diverse variante de finisaj : elox, inox sau aspect inox. Schüco SmartActive se poate folosi pentru toate sistemele de ferestre Schüco AWS. 

Gama de profile cu suprafețe active antimicrobiene este destinată exclusiv pentru interior. Germenii care vin în contact cu suprafețele Schüco SmartActive mor. Înmulțirea lor este împiedicată în mod eficient. Schüco SmartActive are efect antimicrobian și în plus elimină și alte microorganisme, cum sunt virușii și ciupercile.
Testele de laborator au dovedit reducerea germenilor cu 99,9% în interval de 24 de ore. Acest interval de timp arată că suprafețele Schüco SmartActive nu înlocuiesc dezinfectarea suprafețelor. Însă, față de dezinfecție, care elimină toți germenii pentru scurt timp, acestea au efect permanent. Astfel Schüco SmartActive​ realizează o reducere semnificativă a germenilor între ciclurile de dezinfectare, întreținând în mod activ curățenia suprafețelor respective. Funcția de protecție antimicrobiană se realizează pe termen lung. 

Schüco SmartActive, garantat fără nanoparticule
Particulele de microargint folosite de Schüco nu pot penetra pielea omului de aceea se recomandă în mod expres folosirea lor!

maner_profil_Schüco_SmartActive

 Schüco SmartActive  pe scurt:

  • Sortiment de mânere și profile ​​​Schüco cu proprietăți antimicrobiene
  • Protecție de durată și împotriva altor microorganisme (viruși și ciuperci)
  • Acoperire cu microargint fără nanoparticule: nu pătrund prin piele 
  • Reducere cu 99,9 % a germenilor în 24 de ore ( atunci când sunt utilizate corect) 
  • Feronerie cu finisaj elox, inox sau cu aspect de inox 
  • Profile cu acoperire specială ( pentru utilizare doar la interior) 
  • Utilizabile pentru toate ferestrele Schüco AWS precum și pentru aproape toate profilele Schüco
  • Un plus de siguranță datorită profilelor și feroneriei​

 

Film prezentare Schüco SmartActive

Pentru mai multe informații, accesați pagina specială a site-ului Alukonigstahl România: https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-smartactive.

Foto şi video: © 2018 Schüco International