Meniu principal

“SCH&Partner”, cel de-al doilea număr al revistei pe anul 2018

articol_schachermayer_partener_nr_2_2018

Schachermayer România, Bucureşti

În acest an 2018, în care Schachermayer împlinește 180 de ani de la înfiinţare, subliniem importanta consultanţei pentru clienţi. Pe piaţa românească este prezenta de 15 ani, timp în care și-a consolidat o poziţie de consultant și de partener apropiat al clienţilor săi.

Consultanţa autentică nu este numai un cuvânt, ci si o atitudine. Aceasta este dorită de fiecare consumator. Ne dorim să ne simţim importanţi, ascultaţi, înţeleși. Aceasta percepţie începe de la lucruri mici – a te prezenta, a fi prietenos – lucruri care reprezinta startul perfect în relaţia cu clienţii.
La Schachermayer, dezvoltarea ca furnizor de servicii a fost întotdeauna direcţia călăuzitoare. Astăzi, compania de familie se bazează pe diversi piloni, orientaţi către nevoile clientului.

SCH&Partner este o revistă de specialitate, cu apariţii periodice, care publică cele mai importante informaţii despre companie, ultimele noutăţi despre produse şi tehnologii, precum şi informaţii despre activitatea partenerilor Schachermayer, clienţilor sau furnizorilor.

Cu această ocazie vă prezentăm noul numar al revistei noastre pentru clienţi SCH&Partner, cu noutăţi și inspiraţie pentru dumneavoastră. Revista poate fi citită online pe site-ul Schachermayer România, click  aici.