Meniu principal

SchlegelGiesse se extinde prin achiziționarea producătorului italian de mânere Reguitti

achizitie_Reguitti_Schlegel_Giesse

SchlegelGiesse ( o divizie internațională a Tymal plc. ) a achiziționat Reguitti SpA, un cunoscut producător italian de mânere pentru uși și ferestre,  produsele fiind comercializate sub mărcile Reguitti, Tropex Design și Jatec.

„Achiziția Reguitti reprezintă o oportunitate importantă pentru SchlegelGiesse de a crește în mod semnificativ portofoliul de produse sub deviza „toate într-un singur loc“ a declarat Peter Santo, CEO SchlegelGiesse. „Sunt convins că sinergiile strategice care vor fi create prin această achiziție ne vor permite să extindem oferta comercială către clienții noștri actuali și să oferim clienților o gamă mai largă de produse. Cred că această achiziție va da un nou impuls dezvoltării produselor inovatoare, cu un accent special pe design.”

„Suntem bucuroși să aderăm la această companie prestigiu. Gama largă de mânere și accesorii va fi disponibilă pentru o clientelă internațională mai extinsă. Atât SchlegelGiesse cât și Reguitti sunt gata să-și consolideze prezența atât pe piețele consolidate, cât și pe piețele emergente. Suntem mândri că o companie italiană a atins acest obiectiv, pe care noi îl considerăm, de asemenea, un succes pentru toți cei care lucrează acolo „ a adaugat Marco Pialorsi, CEO al Reguitti.

Despre SchlegelGiesse
SchlegelGiesse, divizia internațională a Tyman plc, companie listată la Bursa de Valori din Londra, este specializată în dezvoltarea de componente high-tech pentru piața ferestrelor și ușilor. Divizia operează în întreaga lume, cu excepția Regatului Unit, a Irlandei și a Americii de Nord, si funcționează prin 18 birouri din întreaga lume, dintre care 7 sunt și fabrici de producție. Produsele SchlegelGiesse sunt proiectate pentru aplicațiile rezidențiale și comerciale și sunt vândute sub brandul Giesse pentru accesorii pentru ferestre din aluminiu și marca Schlegel pentru sisteme de etanșare pentru tâmplărie din aluminiu, lemn și PVC .

Despre Reguitti
Înființată în 1975, Reguitti SpA este o companie italiana cu sediul în Agnosine (Brescia), care produce mânere de înaltă calitate caracterizate prin finisaje inovatoare și atenția la detalii. Compania este cunoscută pentru dezvoltarea uneia dintre cele mai mari și mai cuprinzătoare game din piața de profil, cu peste 120 de modele de mâner diferite.

www.reguitti.it