Meniu principal

Schachermayer a fost desemnat cel mai bun angajator în domeniul wholesale din Austria

Schachermayer_Linz

Anul acesta revista trend în cooperare cu Statista si kununu au întocmit o clasificare a angajatorilor din Austria pe anul 2017,Schachermayer fiind desemnata ca fiind cel mai bun angajator în domeniul wholesale!

Despre evaluatori: Trend este una din cele mai apreciate reviste austriece de afaceri Statista este un portal on-line german pentru statistică, care prezintă date de la instituţii de cercetare de piaţă, din economie şi din statisticile oficiale Kununu este o platformă on-line pentru evaluarea angajatorilor, lider de piaţă în Austria.

În clasamentul general, concernul de familie se află pe un excelent loc 57, ceea ce este o adevărată performanţă, având în vedere cele 300 de firme evaluate. De asemenea, în domeniul wholesale angajaţii au apreciat compania Schachermayer ca fiind cel mai bun angajator din Austria.
Lista celor mai buni angajatori din 2017 se bazează pe un chestionar foarte larg, la care au participat peste 70.000 de angajaţi. Clasamentele au fost realizate pe site-ul web al revistei trend şi distribuite pe XING (varianta germană a LinkedIn) şi kununu.

www.schachermayer.ro