Meniu principal

SAMBA, gama de mânere „inteligente” de la Roto

Roto oferă celor interesaţi o soluţie “clasic – modernă” pentru gama de mânere din segmentul entry-level, în ceea ce priveşte ferestrele oscilante şi oscilo-batante.
Gama “Samba” este echipată cu tehnologie testată RAL GZ 607-9 şi are o garanţie de 10 ani. Celelalte avantaje ale mânerului sunt însumate de către producător în trei caracteristici principale:

În primul rând, gama de mânere este “ergonomică şi confortabilă”. Mânerul are un aspect semicircular în partea din spate şi curbat în partea din faţă, oferind o suprafaţă adecvată pentru degetul mare. De asemenea, datorită spaţiului creat pentru degetul arătător, mânerul poate fi prins uşor din orice poziţie, şi, prin urmare, uşor de manevrat.
Samba_Composing_rotoÎn al doilea rand, mânerele, au demostrat că sunt “versatile şi sigure”, fiind disponibile cu lungimi de ax de 32, 37 sau 43 mm. Pe lângă varianta “Standard”, gama de mânere conţine de asemenea  şi variantele “Secustik”, “Cu buton” si “Cu cheie”. Cu o echipare suplimentară, varianta “Cu cheie” poate fi disponibilă şi ca varianta “Tilt-First”. Pe lângă acestea, gama cuprinde şi seturi de mânere pentru uşi de terasă şi balcon.

În al treilea rând, este o generaţie de mânere “elegante si armonioase”. Această caracteristică se datorează parţial faptului că pot fi combinate cu diferite tipuri de profile, cum ar fi PVC, lemn şi aluminiu. În plus, mânerul Samba poate fi adaptat oricând pentru a se integra în orice decor. Acest lucru este posibil datorită paletei de culori pusă la dispoziţie. fiind disponibile şase culori diferite: alb, argintiu, auriu, bronz, maron-gri şi titan mat.

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro