Meniu principal

S-a lansat platoforma online Magazinul Iscusit – pentru iscusiți!

magazin_iscusit_lansare_site

O știre de la Revista din Lemn:

Am lansat magazinul ISCUSIT

Un magazin online pentru cei care vor să lucreze doar cu produse de calitate în atelierul lor sau pentru cei care au nevoie de produse pentru proiectele lor personale sau pentru mici lucrări de bricolaj. Un magazin pentru iscusiți!

Perfect optimizat pentru mobil
Ne propunem ca magazinul Iscusit să fie o bază consistentă de produse și informații necesare care să vă simplifice treaba. Este perfect optimizat pentru mobil și vrem ca, după ce cumpărați produsele de care aveți nevoie, să găsiți rapid toate instrucțiunile necesare în pagina produselor, accesându-le de pe telefonul vostru mobil. Și dacă nu vă descurcați, vom fi aici pentru voi. Vrem să simțiți că lucrați cu profesioniști.

Livrare rapidă. Transport gratuit.
Livrările se vor face direct din stocul partenerilor noștri, în 24-48 de ore. Ne-au asigurat că produsele din magazinul Iscusit vor fi întotdeauna pe stoc. Transportul este gratuit pentru cei aflați în aria de acoperire Urgent Cargus.

Scule de mână, în curând
Deocamdată magazinul nostru Iscusit nu are o gamă extrem de largă de produse. Lista partenerilor noștri se actualizează permanent, la fel și produsele. Am simțit dorința multor companii din domeniu de a fi parteneri la proiectul nostru și vom avea scule de mână cât de curând. Produsele meșterilor iscusiți vor fi și ele prezente în magazinul Iscusit în scurt timp.

Produsul zilei
Ne propunem ca, în fiecare zi, să avem un produs pe care îl vom vinde la ofertă specială. Eu zic că nu trebuie să le ratați. Sperăm ca partenerii să ne susțină cu prețuri și stocuri pe măsură. Dacă vreți să fiți permanent la curent cu ofertele noastre, vă puteți abona la newsletter-ul magazinului Iscusit.

Vizitați magazinul nostru Iscusit!