Meniu principal

RTH ProConstruct un nou sediu, un nou început

usi-garaj-rth

Comunicat RTH ProConstruct:

” Echipa managerială a companiei RTH Proconstruct a considerat oportună mutarea companiei într-un nou sediu, având în vedere că, după 10 ani de activitate neîntreruptă pe piaţa uşilor de garaj, a închiderilor industriale şi a produselor office şi rezidenţiale, compania şi-a dezvoltat activitatea, an de an, menţinându-se constant în topul primilor producători şi importatori din România.

rth_logo

 Statutul de leader pe anumite segmente de produse, impune companiei RTH obligaţia de a folosi cele mai bune materiale şi soluţii, astfel încât să poată oferi clienţilor săi produse fiabile, cu cel mai bun raport calitate-preţ. Pentru noul sediu s-a optat pentru o hală de peste 2000 mp, pentru a putea mări capacitatea de producţie şi execuţie a lucrărilor, în vederea modernizării activităţii, dezvoltării zonelor de lucru, dar şi pentru menţinerea pe locul 2 în rândul producătorilor români de profil. De asemenea, pregătim o zonă de showroom unde vor putea fi testate zeci de modele de uşi, astfel încât clienţii să poată găsi, la recomandarea specialiştilor RTH, închiderile de care au nevoie!
 RTH proconstruct oferă soluţii complete: consultanţă în alegerea produselor de care aveţi nevoie în activitatea specifică pe care o desfăsuraţi, produse atestate şi certificate ce respectă toate normele Comunităţii Europene, servicii profesionale de instalare şi întreţinere a produselor achiziţionate.

usi_garaj

 Prezentă în toată ţara prin reprezentanţi de vânzări şi echipe tehnice, încă din anul 2004 compania RTH Proconstruct s-a impus ca un important producător şi importator direct pentru toată gama de închideri industriale. RTH Proconstruct pune la dispoziţia clienţilor săi echipe de intervenţie rapidă în cazuri de urgenţă sau de accidente, pentru a nu afecta activitatea acestora. După expirarea termenului de garanţie pentru produsele achiziţionate, compania noastră oferă contracte de control şi întreţinere, astfel încât clienţii să reducă costurile de exploatare şi să mărească la maxim durata de viaţă a produselor achiziţionate …”

Restul comunicatului poate fi descarcat de aici