Meniu principal

RTH Proconstruct, o companie 100% românească

RTH – leader în producţia de uşi din domeniul închiderilor industriale şi rezidenţiale

Prezentă în toată ţara prin reprezentanţi de vânzări şi echipe tehnice, compania RTH este un important producător şi importator direct pentru toata gama de închideri industriale şi rezidenţiale.

RTH ProConstruct a selectat în portofoliul de propriu de produse cele mai bune materiale şi soluţii, astfel încât să poată oferi clienţilor produse fiabile şi cu un raport calitate-preţ foarte bun.

RTH oferă soluţii complete:

  • consultanţă în alegerea produselor de care este nevoie în funcţie de activitatea specifică
  • produse atestate şi certificate, care respectă toate normele Comunitatii Europene
  • servicii profesionale de instalare şi întreţinere a produselor RTH achiziţionate

rth_showroom

Compania RTH pune la dispoziţia clienţilor săi echipe de intervenţie rapidă în cazuri de urgenţă sau accidente, pentru a nu afecta activitatea curentă a acestora. După expirarea termenului de garanţie pentru produsele achiziţionate, RTH oferă contracte de control şi întreţinere, astfel încât clienţii să-şi reducă costurile de exploatare şi să mărească la maxim durata de viaţă a produselor achiziţionate.

Politica companiei RTH este îndreptată spre colaborarea cu firme de construcţii şi arhitectură, care pot recomanda sau utiliza în proiectele lor produsele RTH.

Unul din cele mai importante lucruri în cadrul companiei îl reprezintă echipa care este alcătuită din persoane tinere şi motivate, dornice să realizeze toate obiectivele propuse, în termenele prestabilite.

 

 

www.rthc.ro