Meniu principal

Roto se extinde în Mexic prin preluarea subsidiarei VBH Mexic

Roto_VBH_mexic

Roto și VBH: o soluţie bazată pe parteneriat

Achiziţionarea VBH Mexic va intra în vigoare din această lună şi include atât spaţiile de depozitare cât şi întreg personalul VBH Mexic, format dintr-un director general şi 14 angajați calificaţi.

„Achiziţia oferă o oportunitate de a mobiliza o infrastructură stabilă şi profesională pentru a răspunde cerintelor pieţei din Mexic şi din America Centrala, determinată în primul rând de o de creşterea cererii” a subliniat Dl.Eckhard Keill, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Roto Frank AG.

Victor Trenev, managing director al VBH Holding, explică: „Ca parte a orientării sale strategice, VBH se concentrează mai mult pe Europa şi ţările CSI. Prin urmare, tranzacţia este în interesul ambelor companii. Suntem încântaţi să găsim împreună cu vechiul nostru partener Roto această rezolvare bună și durabilă pentru angajaţii noştri din Mexic. După închiderea operaţiunilor din Argentina, am încheiat acum retragerea noastră din America Latină şi acum ne concentram toată puterea în Europa şi regiunea CSI.”

 

https://ftt.roto-frank.com