Meniu principal

Roto Samba – linia clasică a unui mâner modern

maner_model_roto_samba

Ergonomic şi confortabil

Roto Samba este un mâner uşor de manevrat cu un design discret. El reprezintă echilibrul perfect între design-ul clasic si cel modern, dându-i astfel posibilitatea de a se integra perfect în orice decor.
Păstrând principiul de design “forma urmează funcţionalitatea”, mânerul Roto Samba, semicircular în partea din spate şi curbat în partea din faţă, este pur şi simplu perfect construit din punct de vedere ergonomic să sprijine degetul mare. Spaţiul pentru degetul arătător defineşte poziţia de prindere, în timp ce, de asemenea, oferă o poziţie plăcută pentru mână. Toate acestea duc la concluzia că acest mâner poate fi manevrat confortabil din orice poziţie.
roto_samba

Versatil şi sigur

Standard – Mâner de bază fără funcţii suplimentare.
Secustik® – Mânerele de acest tip conţin un mecanism de siguranţă patentat ca şi siguranţă de bază integrată. Acesta previne împingerea forţată, din exterior, a feroneriei.
Cu buton – Varianta cu buton previne împingerea forţată, din exterior, a feroneriei. Din interior, mânerul poate fi rotit într-o altă poziţie numai prin apăsarea butonului.
variante_maner_samba-roto
Cu cheie – Mânerele blocabile cu cheie şi cilindru profil oferă garanţie şi dublă încredere în ceea ce priveşte siguranţa. Mânerul este, de asemenea, disponibil cu o funcţie suplimentară în varianta „TiltFirst“ – „Batare înainte de deschidere“. Pentru a deschide fereastra, o cheie este întotdeauna necesară atunci când mânerul este în poziţia batantă.

Roto Samba este disponibil şi în varianta de seturi de mânere pentru uşi.

Elegant şi armonios

Disponibil în şase culori diferite, Roto Samba poate fi integrat în orice decor, creând astfel şi un ambient armonios. Cu alte cuvinte este un mâner uşor de manevrat cu un design discret.
roto_samba_finisaje

 

Linia de mânere Roto Samba poate fi uşor combinată cu diferite tipuri de profile cum ar fi, PVC, lemn sau aluminiu. Acest lucru permite diferite impresii şi stări emoţionale legate de ambientul interior.

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
Roto România – telefon: 031 2281586, 031 2281589, info.ro@roto-frank.comwww.roto-romania.ro