Meniu principal

Roto Safe C | C600, modelul cu 17 puncte de închidere prezentat la FENSTERBAU FRONTALE 2018

roto_safe_c600_frontale

În ultimii ani, în tot mai multe țări din Europa, din cauza numărului crescând de spargeri de locuințe, protecția anti-efracție eficientă a ferestrelor și ușilor a devenit o necesitate.

Recunoscută pentru contribuția și atenția acordată conceptelor de securitate, multe dintre soluțiile propuse devenind deja standarde industriale Roto a prezentat, în cadrul standului de la FENSTERBAU FRONTALE 2018, sistemul închidere multipunct pentru uși cu acționare din cilindru Roto Safe C | C600.

Sistemul Roto Safe C | C600 face parte din noua generaţie de sisteme de închidere acţionate din cilindru, cu limbă reversibilă.

roto_safe_c600_frontale_2018
Roto Safe C | C600, modelul cu 17 puncte de închidere

Confortabil, sigur, silenţios
Noua generaţie de sisteme de închidere pentru uşi asigură clienţilor finali confortul cu care s-au obişnuit deja: un mecanism deosebit de uşor de manevrat asigurând un înalt confort în utilizare.
Mişcarea de închidere se realizează silenţios şi fără efort. O întoarcere de doar câteva grade a cheii, declanşează retragerea limbii. Mai mult decât atât, cu Roto Safe C 600 încuierea este asigurată printr-o singură întoarcere completă a cheii: după o întoarcere a cheii de 360 de grade, broasca este asigurată împotriva posibilităţii de deschidere prin presare, iar punctele de închidere suplimentare nu pot fi deschise prin împingere înapoi.

Astfel, noua generaţie de sisteme de închidere oferă un nivel ridicat de confort şi siguranţă care este perceput de către client prin zgomotul specific făcut de limba acesteia în momentul închiderii. Când cerceveaua uşii se închide pe ramă, este generat un zgomot plin, ce poate fi comparat cu cel al unei portiere de autoturism care se închide!

roto_safe_c600_modele

Sistemul de închidere poate fi instalat la uşile de intrare principale şi secundare din lemn, PVC sau aluminiu, până la înălţimi ale falţului cercevelei de 3.000 mm.

Prelucrare facilă
♦ poziţionarea limbii poate fi schimbată de la dreapta la stânga sau invers, chiar şi atunci când broasca este deja instalată, facilitând montajul
♦ cota de frezare a Roto Safe C | C600 corespunde cotelor de frezare unitare ale tuturor sistemelor de închidere pentru uşi de la Roto, pentru o mai uşoară pregătire a producţiei
♦ poziţia punctelor de închidere, cotele punctelor de siguranţă si fixarea rozetelor rămân neschimbate

Calitate recunoscută
♦ durata de funcţionare lungă, certificată pentru mai mult de 100.000 de cicluri
♦ suprafeţele tratate anti-coroziune asigură un aspect deosebit şi o funcţionare fără probleme
♦ verificarea funcţionării fiecărui sistem de închidere înainte de livrare oferă un plus de garanţie

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro