Meniu principal

Roto România: pragul Roto Eifel TB, accent maxim pe zero obstacole şi fără bariere

roto_eifel_zero_obstacole

Gama de praguri special concepută pentru uşi etanşe şi fără bariere şi uşi de balcon

Este evidentă tendinţa ultimilor ani de a se renunţa la pragul de jos în cazul uşilor de balcon sau terasă; este mai elegant, nu mai există acea „rupere” la trecerea de la pardoseală interioara şi cea a balconului şi se asigură un plus de confort pentru cei care utilizează astfel uşi. Pe piaţă există în acest moment destul de multe soluţii pentru această variantă de uşă „fără prag” sau cu „prag mic” însă, nefiind soluţii la pachet, ci doar adaptări de componente, rezultatul final nu asigură garanţia în timp a impermeabilităţii la apă sau a unei izolări termice corespunzătoare.

Compania Roto este singurul producător care oferă pachetul complet “totul sub un singur acoperiş” în domeniul de expertiză zero obstacole (0 mm) şi fără bariere (20 mm)Soluţia fără obstacole pentru uşi de balcon constă în combinaţia între pragul Roto Eifel TB şi garnitura automata de uşă pentru partea inferioară Texel precum şi noul Design al profilului etanş la intemperii. De asemenea, sunt incluse şi componentele necesare din sistemul de feronerie universal Roto NT.


Soluţia de prag Roto Eifel | Fără obstacole este o combinaţie din următoarele componente testate:

Lăcrimar – din aluminiu de înaltă calitate asigură o etanseitate optimă împotriva apei de ploaie. Şuruburile de fixare rezistente la intemperii, pot fi fixate sub profil în diferite moduri. Garniturile-perie pot fi uşor înlocuite şi se pot utiliză în până la cinci poziţii diferite.
lacrimar_roto_eifel

  • Şuruburi de fixare pentru un montaj uşor şi rapid
  • Poziţie periei spre exterior pentru o etanşeitate ridicată împotriva apei de ploaie
  • Suprafaţa din aluminiu matisat pentru un aspect elegant

Garnitura de uşă automată pentru partea inferioară patentată Texel –  cu acţionare la ambele capete, oferă o soluţie fără obstacole pentru zona de trecere a uşii, care a obţinut rezultate foarte bune la testări, în special pentru permeabilitatea la apă.
garnitura_texel_roto_eifel

  • Canal de 16 mm si ax de 13 mm, pentru un montaj fără frezare
  • Potrivită pentru utilizare DIN stanga/ dreapta şi se poate scurta în ambele capete cu până la 125 mm, pentru o depozitare optimizată
  • Reglajul presiunii de apăsare a garniturii se poate face fără probleme, pe loc, fără scule

Prag Roto Eifel TB – prin ruperea termică a profilului pragului se realizează o îmbunătătire semnificativă a legăturii izoterme în zona acestuia. Schimbarea izotermică reduce riscul apariţiei condensului şi a daunelor produse de umiditate în încăperi. Includerea pragului în sistemul „uşa casei” reprezintă o creştere semnificativă de protecţie termică.
prag_roto_eifel_tb

  • Înălţime de 0 mm pentru un confort maxim în locuinţă
  • Sistem de fixare independent pentru o depozitare optimizată
  • Capace de schimb pentru costuri de schimb minimizate
avantaje_prag_eifel_roto_2018

Pentru pragurile Roto Eifel se folosesc exclusiv materiale plastice rezistente la raze UV si impact.
Cu o înălţime a pragului de numai 20 mm, acestea sunt, de asemenea, accesibile în conformitate cu normele DIN 18 040 (DIN 18025).

zero_barriers_roto_stanga_2018


Film prezentare Nulbarriere / Zero barrier ( limba germană )

Nevoia de spaţii de acces si de trecere fără obstacole în clădiri nu este doar o urmare a tranziţiei demografice, care sporeşte cererea de spaţii de locuit accesibile populaţiei mai în vârstă; trecerea cu „zero obstacole“, pentru o libertate neîngrădită a mişcării, asigură oricui un plus de confort în locuinţă.


 

 

 

logo_roto_small

 

 

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
Roto România SRL
Tel: + 40 31 228 15 86, Fax: +40 031 228 15 89
www.roto-romania.ro , info.ro@roto-frank.com

coperta_prezentare_roto_eifel
Prezentare Roto Eifel

coperta_catalog_tehnic_roto_eifel
Catalog tehnic Roto Eifel