Meniu principal

Roto România: lansarea oficială la nivel mondial a noului sistem de feronerie oscilo-batantă pentru ferestre şi uşi de balcon Roto NX

roto_nx_prezentare

Unul din punctele centrale ale evenimentului The Roto International Press Day desfăşurat intre 14-15 noiembrie la Stuttgart ( Germania ) l-a constituit lansarea la nivel mondial a sistemului de feronerie Roto NX, jurnaliştii presei de specialitate din Europa şi din întreaga lume având prilejul să vadă direct noua gamă de feronerie care va fi disponibilă de la începutul anului viitor.

roto_nx_logo

Prin lansarea Roto NX, cunoscuta companie germană Roto Frank îşi subliniază încă o dată poziţia de lider în sectorul de feronerie, orientat în permanenţă spre beneficiile clienţilor. Noul program complet stabileste criteriile tendinţelor importante ale industriei pentru viitor şi, astfel, impune concret standardele de eficienţă, siguranţă, confort şi design.

Este de subliniat faptul că la începul anilor 2000 Roto a lansat în premieră,  gama de succes Roto NT, bazată în primul rând pe extinderea permanentă a sortimentului universal, în sistem modular, Roto devenind astăzi liderul incontestabil de piaţă la nivel mondial, cu aproximativ jumătate de miliard de seturi oscilante/ oscilo-batante vândute de la înfiinţarea companiei.
roto_nx_3roto_nx_showroomroto_nx_detaliii

O prezentare mai detaliată a sistemului Roto NX este disponibilă în comunicatul de presă transmis de Roto România, click aici

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro