Meniu principal

Roto România: feronerie inteligentă pentru ușa culisantă inteligentă

roto_Aluplast_smart_slide

Un management bun al calităţii, specificul pieţei și logistica eficientă sunt atribute convingătoare în industria ferestrelor și ușilor. Într-un schimb de tehnologie între parteneri, aceste atribute duc la o producţie economică. Combinaţia exclusivă de produse “Smart Slide” este un exemplu recent care oferă și un argument de diferenţiere pentru producătorii de ferestre în contracararea presiunii concurenţiale aflate în creștere, în timp ce și costurile sunt de asemenea, în creștere.

Noua ușă culisantă etanșă realizată de producătorul Aluplast ( Karlsruhe – Germania ) se bazează pe profile din PVC special proiectate pentru feroneria inteligentă “Roto Patio Inowa”. Datorită componentelor potrivite într-o manieră optimă, se poate realiza rapid un produs cu design robust pentru utilizare universală. Alte avantaje suplimentare: izolaţie termică, etanșeitate sporită și feronerie complet ascunsă care permite utilizarea profilelor drepte, înguste, cu un design modern.

Cu toate acestea, “duo-ul inteligent” primește o notă bună și în ceea ce privește logistica și producţia. Aceasta înseamnă că utilizatorii de “Roto NX” trebuie să achiziţioneze suplimentar pentru producţia lor doar câteva repere “Patio Inowa”. În plus, este posibilă producţia în serie pentru ușa culisantă. Pe cadrul deja sudat trebuie realizată doar cerceveaua. Partea fixă poate fi vitrată la faţa locului cu o baghetă direct pe ramă.

Pe lângă confortul în utilizare, Smart Slide” oferă avantaje în ceea ce privește întreţinerea și durabilitatea: mișcarea de închidere inovativă garantează o retragere ușoară a cercevelei spre toc și, prin urmare, o manipulare confortabilă a ușii culisante. Este nevoie de un efort minim pentru a deschide și închide cerceveaua. “Astfel este aproape exclusă o manipulare greșită ce poate duce de multe ori la accidente sau defectări ale ușii, generând discuţii sau reclamaţii” explică Roto.

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro