Meniu principal

Roto România: accent maxim pe zero obstacole / fără bariere şi pe confort

roto_zero_obstacole

Este evidentă tendinţa ultimilor ani de a se renunţa la pragul de jos în cazul uşilor de balcon sau terasă; este mai elegant, nu mai există acea „rupere” la trecerea de la pardoseală interioara şi cea a balconului şi se asigură un plus de confort pentru cei care utilizează astfel uşi. Pe piaţă există în acest moment destul de multe soluţii pentru această variantă de uşă „fără prag” sau cu „prag mic” însă, nefiind soluţii la pachet, ci doar adaptări de componente, rezultatul final nu asigură garanţia în timp a impermeabilităţii la apă sau a unei izolări termice corespunzătoare.

Compania Roto este singurul producător care oferă pachetul complet “totul sub un singur acoperiş” în domeniul de expertiză zero obstacole (0 mm) şi fără bariere (20 mm), soluţiile sale fiind prezentate în cadrul târgului FENSTERBAU FRONTALE 2016.
Soluţia fără obstacole pentru uşi de balcon constă în combinaţia între pragul Roto Eifel TB şi garnitura automata de uşă pentru partea inferioară Texel precum şi noul Design al profilului etanş la intemperii. De asemenea, sunt incluse şi componentele necesare din sistemul de feronerie universal Roto NT.
zero_barriers_roto

prag_eifel_tb_roto
Prag îngropat pentru uşă de balcon Roto Eifel TB cu contraplacă pentru sistem închidere uşă

Pragul Eifel TB este un prag cu rupere termică şi este disponibil în 3 variante, în funcţie de adâncime (70, 80, si 90 mm).
Soluţia oferită de Roto prin acest pachet ( pragul Eifel TB şi garnitura automată Texel ) a fost testată conform normelor DIN EN 1027/12208 confirmându-se o impermeabilitate de până la 600Pa, iar sistemul se comportă perfect şi în cazul diferenţelor de temperatură, nesuferind deformări semnificative. Mai mult cerinţele de întreţinere pentru o funcţionarea corespunzătoare sunt foarte scăzute pe termen lung.

 

Film prezentare Nulbarriere / Zero barrier ( limba germană )

www.roto-romania.ro