Meniu principal

Roto Patio Lift – feroneria standard pentru uși culisante cu ridicare, de dimensiuni mari

usa_roto_patio_lift

Ușile mari de terasă sunt mai populare ca niciodată. De ce? Pentru că fac încăperile mai luminoase. Spațiile de living, birouri și spațiile comerciale sunt îmbunătățite printr-o panoramică clară și printr-un acces direct către exterior. Toate acestea creează un sentiment de bine. De asemenea, aceste uși trebuie să fie atât ușor și confortabil de utilizat, cât și rezistente în timp.
Roto Patio Lift este pachetul complet. Este sistemul de feronerie realizat pentru ușile mari culisante cu ridicare, cu profile din aluminiu. Datorită cercevelelor echipate cu trei foi de sticlă, Roto Patio Lift este ideal pentru izolație termică, satisfăcând noile reglementări în domeniul energiei și izolației termice.roto_patio_lift_detaliu_1

Rezistent, funcțional, versatil

Roto Patio Lift satisface cele mai exigente cerințe atunci când ne referim la sistemele de feronerie culisantă cu ridicare pentru uși realizate cu profile din aluminiu.
Acestea includ funcțiile de ridicare, culisare, coborâre și blocare. Componentele de blocare opționale permit, de asemenea, realizarea funcției
de ventilație pe timp de noapte.
Feroneria este potrivită pentru greutăți ale cercevelei de până la 300 kg, cât și înălțimi și lățimi ale falțului cercevelei de până la 3000 mm.
roto_patio_lift_configuratii

Confortabil. Ușor de manevrat

Ușile culisante sunt ușor de manevrat cu Roto Patio Lift. Execuția precisă a componentelor asigură o îmbinare perfectă a acestora. Silențiozitatea este un simbol al calității. Simte ușurința atunci când culisezi o ușă realizată cu Roto Patio Lift.

Funcționalitate de durată

Roto Patio Lift este construit să reziste în timp. Fiecare element este realizat cu precizie, din materiale de înaltă calitate. Oțelul inoxidabil, zincul turnat sub presiune, ca și PVC-ul de o foarte mare rezistență, conferă mecanismelor și cărucioarelor un nivel de neegalat al calității.
roto_patio_lift_detaliu_2

Configurat pentru client

Mânerele sunt o parte importantă din sistemul Roto Patio Lift. Mânerele atractive Roto Line sunt disponibile în culorile standard: alb, argintiu și negru.
lift_rotoPentru cerințe specifice, o selecție de peste 200 de culori speciale sunt disponibile la cerere. În ceea ce privește normele de siguranță, mecanismele și mânerele sunt prevăzute în standard cu cilindri de blocare.

Detalii și informații suplimentare pe site-ul Roto România