Meniu principal

Roto NX, vedeta standului Roto la Fensterbau Frontale, Nurnberg 21-24 martie 2018

Roto_stand_FensterbauFrontale_2018

Pe o suprafaţă totală de aproximativ 1100 metri pătraţi, arhitectura modernă a standului preia cele patru teme cheie în ceea ce priveşte eficienţa, siguranţa, confortul şi designul şi leagă produsele individuale de fiecare temă.
Poziţionarea şi amplasarea exponatelor, precum şi modul în care vizitatorii sunt ghidaţi prin zona de expoziţie, sunt planificate astfel încât, vizitatorii se reîntorc de fiecare dată în zona principală a standului.

Roto NX – noul sistem de feronerie oscilo-batanta pentru ferestre şi uşi de balcon – este, fără îndoială, ”piesa de rezistenţă” a standului Roto. 

Gama completă se dovedeste a fi o ”decizie corectă” pentru producătorii de ferestre, companiile de montaj, distribuitorii de elemente de construcţie şi distribuitorii de feronerie, dar şi pentru constructorii privaţi şi proprietarii de imobile. Aceasta este asigurată de:

  • eficienţa ridicată (montaj facil şi rapid, costuri minime de depozitare şi logistică)
  • siguranţa sporită (protecţie antiefracţie ridicată, instalare mai sigură, varietate de utilizare mai mare a gamei de produse)
  • confort sporit (manevrare uşoară, funcţionare optimă, proprietăţi de aerisire optimizate, integrare uşoară în cadrul sistemelor de control pentru locuinţă)
  • design modern (capace de mascare ascunse, vopsire în câmp electrostatic, şuruburi ascunse, etc.)

sistem_feronerie_Roto_NX_2018

Noile ansambluri Roto NX vor fi, bineînţeles, prezentate publicului specializat de la Nurnberg. Mai precis, acestea includ:

  • balamaua tip P pentru ferestre din PVC
  • balamaua tip T pentru ferestre din lemn cu greutate a cercevelei de până la 150 kg
  • ”TiltSafe”, protecţia antiefracţie conform RC 2 pentru ferestre în poziţia batată, cu acţionare mecanică sau electrică
  • mecanismul cu dornmas mărit
  • mecanismul de canat inactiv Plus
  • contraacţionarea greşită şi clipsul mecanic pentru uşa de balcon

Separat dar totuşi împreună

O zona a standului expozitional este dedicată demonstraţiei practice a componentelor orientate către viitor, cu posibilitate de integrare în sistemele Smart Home şi cu valoare adăugată pentru clienţi. Un joc de lumini arată modul cum funcţionează un “sistem de control” cum ar fi un smartphone sau o tabletă, conectat printr-un hub la dispozitivul electric ascuns Roto E-Tec Drive. Rezultatul: deschiderea şi închiderea ferestrei. În plus, există o altă inovaţie sub forma unui senzor wireless.

Deventer va oferi de asemenea, informaţii despre produsele şi sistemele de soluţii actuale în zona Roto, dar cu stand propriu. Specialistul în garnituri de etanşare fabricate din polimeri termoplastici (TPE) pentru ferestre, uşi, porţi, rame şi sticlă, care face parte din grup din 2016, foloseste şase exponate pentru a demonstra gama variată de produse de înaltă calitate pentru construcţiile de ferestre şi uşi. Este vorba despre combinaţia perfectă din punct de vedere tehnic şi funcţional, dintre garnitura şi feronerie. Nu în ultimul rând, aceasta reprezintă un factor de siguranţă eficient ce economiseşte timp şi bani pentru partenerii din piaţă.

Fensterbau-Frontale-2018-Banner
Stand Roto – Hala 1 / 1 – 303

 

 

 

 

 

 

 

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro